Dutch Dream Group

Vanaf haar oprichting in 1991 adviseert, begeleidt, inspireert en activeert Dutch Dream Group zelfbewuste mkb-ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent, het realiseren van opvolging of de verkoop van een onderneming. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij uw plannen werkelijkheid.

Corporate Finance 
Wilt u uw bedrijf verkopen, een bedrijf kopen, weten wat uw bedrijf waard is of zoekt u naar financieringsmogelijkheden? Wij bieden mkb-ondernemers complete begeleiding en advisering gericht op uw specifieke situatie. Onze diensten: verkopen bedrijf, financiering, kopen bedrijf, waardering.

Opvolging
Zoekt u een opvolger voor uw onderneming? Of bent u investeerder en zoekt u versterking van het managementteam van een deelneming? Wij stellen met u een helder profiel samen van de kandidaat die u zoekt. Vervolgens gaan wij actief voor u op zoek en begeleiden wij het proces naar opvolging of versterking van het managementteam. Onze diensten: recruitment voor investeerders, opvolger voor ondernemers, groeiopvolging, ondernemersklankbord.

Management Buy Out (MBI)
Op zoek naar een bedrijf? Wij zijn dé MBI specialist van Nederland. Als geen ander zijn wij in staat om ervaren ondernemers en ondernemende managers te begeleiden bij het vinden van een passend bedrijf. De aankoop-begeleiding en het realiseren van een passende financiering of het vinden van investeerders hoort hierbij. Onze diensten: matchprofiel analyse, zoeken bedrijf, overnamebegeleiding, financiering. 

Management Buy In (MBO) 
Wilt u participeren in de onderneming waar u werkzaam bent of kunt u het zelfs overnemen? Wij hebben veel ervaring met het begeleiden en adviseren van managementteams in Management Buy-Out (MBO) situaties. Vanzelfsprekend is het vinden van de juiste financierende partijen hierbij essentieel. Onze diensten: visie en strategie, procesbegeleiding, financiering, transactiebegeleiding.

Dutch Dream Group is onderdeel van KplusV. ZIe het profiel van KplusV op Consultancy.nl of de webbsite van KplusV.

Dutch Dream Group | Nieuws