Kruger sluit partnership met Duits adviesbureau Hahn Consultants

18 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rotterdams advieskantoor Kruger heeft een partnership gesloten met Hahn Consultants, een in Duitsland gevestigde branchegenoot.

“We zijn verheugd over dit partnership”, zegt Ton Moonen, een partner bij Kruger. De Nederlander werkt sinds 2002 bij het consultancybureau, na meer dan tien jaar voor diverse financial services instellingen actief te zijn geweest.

Opgericht in 1999, ondersteunt Hahn Consultants zijn klanten met een keur aan management consulting en financial advisory diensten. Het dienstenaanbod omspant gebieden als strategie, groei, herstructureringen, fusies & overnames, organisatie, management, finance, human capital en operations. Naast zijn traditionele consulting businessmodel, levert het Duitse kantoor ook interim bestuurders en managers aan zijn klanten, met een focus op Chief Restructuring Officer en Senior Project Leader rollen. Hahn Consultants heeft kantoren in Düsseldorf, Hannover en München.
Kruger sluit partnership met Duits adviesbureau Hahn ConsultantsMoonen zegt in een reactie op de partnership met de Duitsers: “Wij hebben in Hahn Consultants een collega gevonden die qua cultuur en kwaliteit vergelijkbaar is met Kruger. Door de samenwerking met Hahn Consulting zijn wij nog beter in staat onze klanten te helpen met het vinden van een passende oplossing bij grensoverschrijdende vraagstellingen.”

Kruger werd opgericht in 1988. Het consultancybureau focust zich net als zijn partner in het bijzonder op het mid-market segment, en is onder meer gespecialiseerd in corporate recovery, restructuring en turnarounds, evenals strategie, corporate finance, en organisatietransformaties. Kruger beschikt ook over een interim management praktijk.

Het partnership komt op een moment waar grensoverschrijdende samenwerking alsmaar belangrijker wordt voor consultancyspelers, bijvoorbeeld om de internationale groeiambities van hun klanten tegemoet te kunnen komen. Waar de grootste advieskantoren ter wereld doorgaans kunnen putten uit hun lokale activiteiten, zoeken boutique spelers in de markt vaak partnerships om de belangrijkste markten die zij willen bedienen te kunnen afdekken.