Sia Partners trekt consultants aan voor digitale praktijk

27 mei 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Kort na het verbeteren van zijn aanbod op het gebied van marketing- en digitale transformaties door de overname van Dicitas Consulting, heeft Sia Partners zijn team versterkt met drie nieuwe, ervaren professionals. 

Julia Ruijgrok heeft zich bij Sia Partners aangesloten als Senior Consultant binnen de Customer Experience-praktijk. Ze brengt meer dan zeven jaar aan werkervaring binnen het domein mee naar haar nieuwe werkgever, die ze heeft opgedaan bij Clockwork, bij de industriële fabrikant ESI Eurosilo en bij onlinebureau Favela Fabric. Julia, die zowel haar bachelor Bedrijfskunde als master Marketing heeft behaald aan de VU Amsterdam, is gespecialiseerd in digitale oplossingen, customer experience en service-innovatie. 

Ook Olga Korkmaz is sinds kort te vinden op de werkvloer van het Amsterdamse kantoor van Sia Partners. Met meer dan acht jaar ervaring op het gebied van digitale marketing is ze begonnen als Senior Consultant binnen de servicelijn marketingtechnologie.  Ook heeft ze bijna zes jaar aan ervaring in managementadvies, opgedaan bij Accenture. Olga heeft in de loop der jaren veel inzicht verkregen in digitale capaciteiten en technologische oplossingen op het gebied van marketing, en heeft bijgedragen aan projecten in verschillende Europese landen, zoals Ierland, Tsjechië, Rusland en Nederland. Ze behaalde een masterdiploma in Strategic Marketing Management aan de Kingston University en bezit een bachelorgraad in Marketing & Communications van de London Metropolitan University. 

Sia Partners trekt consultants aan voor digitale praktijk

De meeste ervaren van de drie nieuwe medewerkers, Wesley Ung, is benoemd tot manager binnen de Digital Transformation-praktijk van Sia Partners. Hij heeft een staat van dienst van circa tien jaar in de adviesbranche. Zo heeft hij gewerkt voor Accenture en PwC. Gedurende zijn carrière heeft Wesley ervaring opgedaan in verschillende sectoren en is gespecialiseerd in onderwerpen als digitale strategie, digitale transformatie, agile-werken, het ontwerpen van bedrijfsprocessen en verandermanagement. Hij is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Volgens Martin Hermsen, partner bij Sia Partners en hoofd van de Digital, Marketing & Customer Experience-praktijken van het kantoor, weerspiegelt de komst van de nieuwe professionals de groeiende vraag naar de diensten van het adviesbureau. “De uitbreiding van het Digital/MCX-team is in lijn met onze groeiambitie voor de Benelux-markt. Ook zien we een sterk groeiende vraag naar onze diensten op het gebied van digitale, marketing en klantervaring.” 

Hermsen maakte in oktober 2018 de overstap naar Sia Partners. Dit nadat het bedrijf dat hij oprichtte en leidde, Dicitas Consulting, werd overgenomen door het Franse managementadviesbureau. Sia Partners is een van de snelst groeiende adviesbureaus in Nederland; momenteel werken er in ons land vijftig partners en consultants voor het bedrijf. Die prestatie motiveerde de Franse Kamer van Koophandel om haar jaarlijkse Business Development Award aan Sia Partners uit te reiken. Wereldwijd heeft het adviesbureau meer dan 1500 consultants in dienst, die actief zijn vanuit 16 landen en tezamen een omzet van zo’n €250 miljoen genereren.