Protiviti haalt met voetbaltoernooi geld op voor Only Friends

12 april 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviseurs van Protiviti gaan zich binnenkort opnieuw inzetten voor een goed doel. De adviesorganisatie zal komende mei een voetbaltoernooi organiseren, waarmee het geld wil ophalen voor Stichting Only Friends.

Only Friends is een sportclub voor meer dan 700 kinderen en jongeren met een handicap. Alle kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte zijn van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten. Voor deze kinderen en jongeren biedt Sportclub Only Friends meer dan 25 verschillende sporten aan. Hierbij wordt uitgegaan van de behoeften en de belevingswereld van deze groep jonge sporters. De sportclub wordt mogelijk gemaakt door 200 vrijwilligers, 50 stagiairs, en diverse ambassadeurs en sponsors (special friends). 

De sportclub hanteert hun eigen, zogeheten ‘Lifestyle’-concept. Deze is erop gericht de kinderen en jongeren naast het aanbieden van sport ook verder te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, hen te helpen een sterkere eigenwaarde te creëren om krachtiger in het leven te staan. 

Voetbaltoernooi voor Only Friends

Om Only Friends en hun betekenisvolle missie een hart onder de riem te steken, heeft Protiviti besloten om op 17 mei een voetbaltoernooi te organiseren. Het internationale consultancykantoor geeft aan: “Wij zetten ons graag in om sport voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun ervaringsniveau of vaardigheid.”

Protiviti haalt met voetbaltoernooi geld op voor Only Friends

Het door Protiviti georganiseerde en volledig gefinancierde evenement past binnen hun bredere drive om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Regelmatig zetten de medewerkers van het kantoor zich (soms in samenwerking met klanten) in om gezamenlijk maatschappelijke vraagstukken aan te pakken, zoals de bestrijding van wereldwijde honger, maar ook andere sociale, maatschappelijke projecten.

De opbrengsten van het voetbaltoernooi zullen volledig gaan naar Sportclub Only Friends. Daarbij roept Protiviti deelnemers en sponsors op tot een eenmalige betaling van €500 of meer, of om een vrijwillige donatie voor dit goede doel.

De inschrijvingskosten voor deelnemers zijn bovendien fiscaal aftrekbaar.

Voetbalteams met spelers van alle leeftijden en niveaus worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit eenmalige toernooi. Teams van 8-12 personen kunnen zich vóór maandag 15 april via Cynthia Morauw aanmelden. Het aantal teamplekken is beperkt, tickets worden toegewezen op basis van ‘first come- first serve’. Het evenement vindt plaats bij Sports club Only Friends, Beemsterstraat 652, 1027 ED, te Amsterdam. Inloop is vanaf 13:30, in navolging van het sportieve gedeelte en de prijsuitreiking zal een BBQ worden verzorgd.