Drie nieuwe Young Executives starten bij Boer & Croon

14 maart 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Hugo Roosenschoon, Jim Richard Surie en Jonathan van Raaij hebben zich als Young Executive (YE) aangesloten bij managementadviesbureau Boer & Croon. 

Voor Hugo Roosenschoon, die deze maand is gestart, markeert de stap het begin van zijn professionele carrière. Hiervoor rondde hij aan de Universiteit Utrecht de masteropleiding Bestuurs- & Organisatiewetenschap af. Eerder rondde hij aan diezelfde universiteit het gelijknamige bachelorprogramma af, waarna hij aan de VU Amsterdam het pre-mastertraject Journalistiek doorliep. 

Tijdens zijn studietijd zat Roosenschoon niet enkel met zijn neus in de boeken. Zo vervulde hij naast zijn pre-master Journalistiek de functie Head Corporate Relations bij UUMUN (Utrecht University Model United Nations), waar hij twee keer per week trainde in speechen, lobbyen en resoluties schrijven voor conferenties op Oxford en Harvard. 

“Naast deelname aan de conferenties was ik verantwoordelijk voor alle contacten met private partijen en heb ik het jaar besteed aan fondsenwerving om een deel van de trainingen en de reizen naar Engeland en Amerika te financieren”, zegt Roosenschoon. Daarnaast was hij een aantal maanden als Business Developer werkzaam bij adviesbureau INK Strategy: “Ik schreef over trends in de markt om relevant te blijven voor de toekomst en leerde hoe je organisaties op een creatieve manier kunt begeleiden in het managen van hun probleem.”

Drie nieuwe Young Executives starten bij Boer & Croon

Naast Roosenschoon is ook Jim Richard Surie gestart met het opleidingstraject van Boer & Croon. De nieuwe YE maakte de overstap naar het managementbureau vanuit vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, waar hij in dienst was als assistent op de Valuations & Advisory afdeling. Eerder werkte hij in een tijdsbestek van één jaar achtereenvolgens enkele kortere periodes voor diverse organisaties, zoals bij Bluewater Energy Services als Transfer Pricing analist, customer due diligence analist bij InsingerGilissen en tot slot als accountmanager bij de voedselbezorgingstak van Uber.

Hiervoor rondde Surie zijn tweede masteropleiding af; Technology & Operations Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Een jaar eerder behaalde hij succesvol een masterdiploma in Operations & Supply Chain Management aan de Newcastle University Business School te Engeland. Aan de universiteit in Groningen behaalde Surie in 2014 zijn bachelor in Technology Management. Ook Surie was tijdens zijn opleidingen bezig met verschillende nevenactiviteiten Zo maakte hij in deze periode al kennis met de adviesbranche door stage te lopen bij KPMG, waar hij zich richtte op de samenwerking tussen innovatieve startups en corporates. 

De derde nieuwe YE, Jonathan van Raaij, was tot voor kort actief als ondernemer. Begin 2017 richtte hij het platform MyButler op, een geïntegreerde chatbot die het mogelijk maakt om zelfstandig food-to-go producten te bestellen en op terrassen zelf orders te plaatsen via gebruikelijke digitale communicatiekanalen. In diezelfde periode rondde Van Raaij aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam het masterprogramma Strategic Management af. Tijdens zijn masterfase studeerde hij eveneens aan de Bocconi University in Milaan. Zijn bachelordiploma Business Administration behaalde hij aan de Erasmus Universiteit. 

Gedurende zijn studentenjaren was Van Raaij ruim een jaar actief voor softwarebedrijf Sana Commerce. Begin 2016 begon hij daar als Business Development Agent, waarna hij medio 2016 werd benoemd tot Team Captain Benelux. Verder was Van Raaij vanuit studievereniging STAR van de Rotterdam School of Management betrokken bij de organisatie van de Eurekaweek 2015/2016.

Lees ook: Jaap Heeringa treedt toe tot directie van Boer & Croon.