Anderson MacGyver trekt Erik Vuuregge en Koen Hemels aan

07 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Anderson MacGyver heeft zijn team uitgebreid met Erik Vuuregge en Koen Hemels. Beide aanwinsten zijn bij het adviesbureau dat zich focust op digitale transformaties gestart als Management Consultant.

Erik Vuuregge beschikt over meer dan tien jaar ervaring op het gebied van business en IT. De consultant, die zichzelf omschrijft als een “gepassioneerde, ambitieuze en hardwerkende professional”, werkte voor zijn start bij Anderson MacGyver een kleine elf jaar bij het door hemzelf opgerichte Iblux: “We vormden de ambitie om de toekomst van bedrijven te digitaliseren vanuit de overtuiging dat wanneer je goed functionerende tools hebt die makkelijk te gebruiken zijn, je meer tijd over houdt om waarde te creëren”, vertelt Vuuregge. “Gedurende de afgelopen drie jaar adviseerde ik diverse C-level bestuurders en managers over manieren om de mogelijkheden van digitale technologieën strategisch in te zetten.”

Gedurende deze periode werd Vuuregge gecertificeerd Scrum Master en werkte hij aan zijn Executive MBA aan Nyenrode Business University. Zijn eerste ervaring binnen de adviesbranche deed hij op bij Capgemini, waar hij in het kader van het afstudeerproject voor zijn master Business Informatics aan de Universiteit Utrecht een jaar lang Graduate Researcher was. Al zijn ervaring en expertise zet hij nu in voor de klanten van Anderson MacGyver. “Mijn ervaring heeft me in staat gesteld innovatief en flexibel te zijn en met mijn sterke business-skills kan ik organisaties helpen hun ambities en doelen te doorgronden”, aldus Vuuregge.Anderson MacGyver trekt Erik Vuuregge en Koen Hemels aan

Koen Hemels maakt de overstap naar Anderson MacGyver vanuit VR-House, waar hij zo’n zes maanden werkte als VR Specialist. In die hoedanigheid was het zijn taak de klanten van het bedrijf een naadloze VR-ervaring te bieden. Vorig jaar rondde Hemels zijn masteropleiding International Business Management af aan de Bradford University School of Management. Gedurende zijn studietijd aan de Britse academische instelling werkte hij ook als ambassadeur van het Booster-programma van de universiteit.

“Ik ben een intelligente, communicatieve, oprecht en enthousiaste persoon die waarde hecht aan langetermijnrelaties en zowel in teams als volledig onafhankelijk kan werken”, stelt de kersverse Anderson MacGyver-consultant. “Ik geloof sterk in persoonlijke interne controle en benader de wereld met een ‘wie goed doet, goed ontmoet’-instelling. Ik houd ervan te werken in multiculturele teams waarin rekening gehouden moet worden met diverse samenkomende culturele karakteristieken. Ik geniet van het oplossen van problemen en van uitdagingen waarbinnen ik niet bang ben om te falen in het proces.” 

Lees ook: Anderson MacGyver adviseert Univé bij meerjarige IT-organisatieverandering.