Judith van Rijswick en Marieke Wijnmaalen kiezen voor Brink

01 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Twee senior professionals met ruime ervaring opgedaan in de vastgoedwereld, Marieke Wijnmaalen en Judith van Rijswick, hebben hun loopbaan voortgezet bij Brink Management / Advies.

Marieke Wijnmaalen beschikt over ruim vijftien jaar ervaring met het beter laten aansluiten van huisvesting bij culturele en strategische doelen van organisaties. Zij heeft brede kennis opgedaan aan zowel de opdrachtgevers- als adviserende zijde. De afgelopen jaren heeft ze uiteenlopende strategic workforce planning-projecten mogen leiden in rollen als director, projectmanager of consultant. Als huisvestingsadviseur werkte ze – onder meer in Scandinavië en het Midden-Oosten – voor organisaties als Vodafone, Cisco Systems en A.P.M. Maersk.

Voor Wijnmaalen betekent de aansluiting bij Brink Management / Advies, de adviespraktijk van Brink Groep, een terugkeer op het oude nest. Tussen 1999-2006 was Wijnmaalen reeds werkzaam bij Brink, waar ze destijds actief was als project manager en consultant en werd ingezet als strategisch huisvestingsadviseur voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, diverse gemeenten en politieorganisaties. Na haar langere periode in het buitenland versterkt Wijnmaalen met haar terugkeer het dienstenaanbod van Brink gericht op huisvestigingsadvies en implementatie van complexe vastgoed- en ruimtelijke vraagstukken.

Judith van Rijswick en Marieke Wijnmaalen kiezen voor Brink

Met de toevoeging van Judith van Rijswick zet Brink Management / Advies verder in op het gebruik van data science bij vastgoedadvies. Net als in andere sectoren kunnen met het gebruik van slimme algoritmen en data analytics inzichten gecreëerd worden die de basis vormen voor betere strategische besluiten. Brink heeft de afgelopen jaren reeds een sterk trackrecord opgebouwd binnen dit domein. 

Zo heeft het adviesbureau onder meer een big data-onderzoek verricht naar de inpassingsmogelijkheden voor 1 miljoen nieuw te bouwen huizen in opdracht van Neprom en het Ministerie van BZK. Ook houdt het zich bezig met beleidssimulaties, waarbij het na gebouwinspecties data science toepast om binnen de complexe randvoorwaarden stappen richting verduurzaming te kunnen maken. 

“Bij Brink helpen we organisaties om maximale informatiewaarde uit hun vastgoeddata te halen. We creëren inzicht, we voorspellen en optimaliseren om onze klanten te voorzien van de beste adviezen. Met de kennis en enthousiasme van Judith aan boord kunnen we nog harder stappen zetten”, zegt een van de partners van het adviesbureau in een reactie op de versterking van Van Rijswick als nieuwe Senior Manager Data.