Brigitte Hogenbirk, René Wildöer en Ton Vollinga naar Vasco Consult

27 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vasco Consult, een boutique adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsprocessen, heeft drie nieuwe werknemers verwelkomd. “Brigitte Hogenbirk, René Wildöer en Ton Vollinga brengen ieder hun eigen specialisme en ervaring mee en vormen een mooie aanvulling op het veelzijdige team van Vasco”, aldus directeur Ruben Uppelschoten. Hogenbirk is aangesteld als PMO’er, Wildöer en Vollinga zijn allebei recent aan de slag gegaan als senior consultant.

Brigitte Hogenbirk heeft ruime ervaring op het gebied van programmamanagement. Voor diverse werkgevers in de uitzendbranche, HR-dienstverlening en telecomsector heeft zij grote transitie- en verbeterprojecten ondersteund. Haar nieuwe werkgever Vasco Consult biedt hulp aan bedrijven om de organisatie van transformatieprogramma’s op te zetten, inclusief structuur en standaard documentatie. Hogenbirk gaat de uitvoering van deze transformaties begeleiden.

Hogenbirk was eerder werkzaam bij onder meer USG People en UPC Nederland. “Vasco levert steeds vaker teams die onze klanten helpen bij grote programma’s. Niet alleen de organisatie, maar ook de uitvoering is daarbij belangrijk. Brigitte past heel goed in dat profiel”, aldus Ruben Uppelschoten, die Vasco Consult in 2017 oprichtte. 

Brigitte Hogenbirk, René Wildöer en Ton Vollinga naar Vasco Consult

Met René Wildöer heeft Vasco Consult zijn tiende werknemer in dienst gekregen. Hij is de expert op het gebied van IT-architectuur. Zijn ervaring en kennis van data- en procesanalyse bij grote digitale transformaties is inzetbaar bij het verbeteren van bedrijfsprocessen in het algemeen en klantprocessen in het bijzonder. “De visie van Vasco is een perfecte match met mijn resultaatgerichte focus en aanpak om klantprocessen te stroomlijnen met andere bedrijfsprocessen”, vertelt Wildöer, die eerder werkte voor VodafoneZiggo en verschillende voorlopers van dit grote telecombedrijf. 

Ton Vollinga is de meest recente aanwinst van Vasco Consult. Hij is een gedreven ICT-programmamanager die zijn sporen heeft verdiend in de non-profitsector en bij internationaal georiënteerde bedrijven. Als projectleider werkte hij in het verleden onder meer voor Humanitas, Successfully ICT en Scarlet Aruba. “Wij zoeken bij Vasco steeds naar verbreding van onze kennis en ervaring. Ton is met zijn rollen in het buitenland en bij non-profitorganisaties een verrijking voor ons team”, zegt Uppelschoten. 

Ook nieuwkomer Vollinga toont zich enthousiast: “Toen ik onlangs met Vasco in contact kwam, dacht ik: dit is een club waar ik voor en mee wil werken. Ervaren, kundig en met de juiste energie voor de opdrachtgever aan de slag gaan om zodoende echt vooruit te komen.” 

Lees ook: Eén jaar Vasco: een blik op het verleden, heden en de toekomst.