Drie nieuwe Young Executives gestart bij Boer & Croon

21 februari 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Drie nieuwe Young Executives hebben zich aangesloten bij Boer & Croon. Lisanne Gielen, Thimo Stuijt en Gwen Haayen zijn onlangs gestart met het traineeshipprogramma van het managementadviesbureau.

Lisanne Gielen is afkomstig van Sia Partners, waar ze werkte als Consultant: “Vanuit Sia Partners heb ik afgelopen drie jaar verschillende opdrachten uitgevoerd bij ING Nederland en België. Bij deze opdrachten stond transitie en strategievertaling centraal.” Zo heeft ze onder andere de introductie van agile werken begeleid. Ook was ze betrokken bij het integratietraject na de overname van Makelaarsland, waarbij ze zich richtte op het identificeren en realiseren van nieuwe commerciële kansen, en het initiëren van een pilot voor een nieuwe strategie.

“Bij Boer & Croon vielen alle puzzelstukken voor mij bij elkaar om drie redenen”, vertelt Gielen over haar overstap: “Allereerst vond ik bij Boer & Croon de verbreding in sectoren en vraagstukken, waarmee ik mij wil ontwikkelen tot een consultant die in elke omgeving een duurzame, toegevoegde waarde kan leveren. Ten tweede, blinkt Boer & Croon, wat mij betreft, uit in de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ten slotte, vond ik bij mijn collega’s direct een leuke klik!” Vanuit Boer & Croons Young Executive Management-programma is Gielen momenteel Project Lead binnen de Mobiliteitsalliantie, waar ze voor de brede coalitie aan mobiliteitspartijen in Nederland bijdraagt aan een gezamenlijke visie op mobiliteit van Nederland voor 2030. 

“Lisanne is klant- en resultaatgericht”, aldus Boer & Croon over zijn nieuwe aanwinst: “Ze behoudt het overzicht en richt zich op zowel processen, mensen als de inhoud. Ze is ervaren in complexe projecten met veranderende omgevingen, culturele verschillen en tegenstrijdige belangen.” Gezien de hoeveelheid aan werkervaring van Lisanne, heeft Boer & Croon een aangepast ontwikkeltraject gedefinieerd in de vorm van een schakelprogramma, zodat zij over een jaar kan doorstromen vanuit de Young Executives naar de meer ervaren Managers.

Drie nieuwe Young Executives gestart bij Boer & Croon

Thimo Stuijt is begonnen bij Boer & Croon nadat hij vorig jaar de masteropleiding Law & Economics voltooide aan de Universiteit Utrecht. Gedurende zijn studie hield hij zich bezig met de nodige extracurriculaire activiteiten. Zo zat hij een jaar in het bestuur van ECU’92, de studievereniging voor economiestudenten in Utrecht. Ook was hij onder meer Docent Verkeersveiligheid bij Team Alert. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het voorbereiden en lesgeven aan jongeren tussen de twaalf tot achttien. 

Stuijt laat weten voor Boer & Croon te hebben gekozen vanwege de mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Ook noemt hij de positieve sfeer en het contact met zijn collega’s. Boer & Croon is op zijn beurt erg te spreken over de nieuwe Young Executive: “Kenmerkend aan Thimo is zijn creatieve aanpak bij nieuwe uitdagingen en complexe vraag stukken”, geeft Boer & Croon aan over de nieuwe Young executive: “Op een rustgevende en inspirerende wijze is hij in staat individuen te verbinden tot een hecht team om de gestelde doelen te bereiken.”

Gwen Haayen, tot slot, werkte voor haar komst naar Boer & Croon een half jaar als Sales Representative voor onlinebloemenservice Bloomon, waar ze zich onder meer richtte op het organiseren en geven van workshops. Voor die tijd werkte ze als Consultant Finance voor recruitmentbedrijf Walters People. Hier hield ze zich bezig met het bemiddelen van medewerkers in financiële en business support-posities. Vorig jaar rondde Gwen haar masterstudie Public Adminstration, Economics & Governance af aan de Universiteit Leiden. 

Haar kersverse werkgever reageert enthousiast op de komst van Haayen, die zich net als Stuijt de komende drie jaar bij opdrachtgevers van Boer & Croon inzet om management- en organisatievraagstukken op te lossen: “Kenmerkend aan Gwen is haar doorzettingsvermogen en no-nonsense aanpak. Met empathie en gevoel voor de mensen, het proces en de inhoud is Gwen gefocust op het best mogelijke resultaat voor de klant.”