Baker Tilly kantoor in Velsen gaat zelfstandig verder als Beuk Accountants

06 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het kantoor van Baker Tilly in Velsen heeft zich gesplitst van de accountancy- en adviesorgansiatie en gaat zelfstandig verder onder de naam Beuk Accountants en Belastingadviseurs.

Maurice van Slooten, een van de vier partners van het kantoor in Velsen, laat weten dat per 1 februari de volledige kantoorleiding en alle medewerkers de transitie hebben gemaakt naar een nieuw concern, genaamd: Beuk Accountants en Belastingadviseurs. Van Slooten is samen met Ed de Beule verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van belastingadvies, terwijl Roel de Vries en Paul van der Kolk de accountantstak onder hun hoede hebben. 

Accountancykantoor Beuk levert diensten op het terrein van audit en fiscaliteit aan het midden- en kleinbedrijf, met als uitgangspunt dat de relatie met klanten persoonlijk, professioneel en efficiënt is. “Wij geloven in het náást de ondernemer staan, met betrokkenheid en flexibiliteit als belangrijke waarden. Wij zijn graag de sparringpartner voor onze ondernemers. Om dat voort te kunnen zetten gaan we zelfstandig verder”, aldus Van Slooten.

Baker Tilly kantoor in Velsen gaat zelfstandig als Beuk Accountants

Hij voegt toe dat er voor klanten, afgezien van een nieuwe naam en een nieuw logo, weinig zal wijzigen: “Aan de dienstverlening van Beuk Accountants en Belastingadviseurs verandert niets. Dankzij onze Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zijn we bevoegd om wettelijke controles uit te voeren.” 

Het kantoor in Velsen is in 1986 opgericht. De afgelopen periode was het onderdeel van Baker Tilly (tot voor kort: Baker Tilly Berk), dat met ruim 900 medewerkers een van de grotere spelers in het Nederlandse accountantslandschap. 

Gerelateerd: Alkmaars accountantskantoor Hoogland sluit zich aan bij RSM Nederland.