Drie nieuwe partners voor Advisory-tak van Grant Thornton

24 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft drie nieuwe partners toegevoegd aan de Advisory-praktijk. 

De 35-jarige Marlon van Dijk en 31-jarige Emma Verheijke zijn beiden bij Grant Thornton terechtgekomen na de overname van Sinzer, een bureau dat organisaties helpt met het vormgeven en meten van hun maatschappelijke impact. De twee vrouwelijke adviseurs zijn per 1 januari 2019 toegetreden tot de maatschap. “Het bundelen van onze krachten is een fantastische kans om het belang van het managen van impact op mensen en milieu breder te verspreiden. Vanuit Grant Thornton kunnen we het thema verder professionaliseren”, aldus Verheijke.

Van Dijk heeft de afgelopen jaren een breed portfolio van klanten geadviseerd bij het ontwikkelen van strategieën om hun maatschappelijke waardecreatie te meten, rapporteren en verbeteren. Verheijke richt zich op strategie, onderzoek en rapportage van de maatschappelijke impact van organisaties. Naast haar rol bij Grant Thornton is ze actief als bestuurslid bij ActionAid en zit ze in de review board voor de Code Sociaal Ondernemen.

Drie nieuwe partners voor Advisory-tak van Grant Thornton

Ook de 40-jarige Migiel de Wit-Beets is als gevolg van een acquisitie aan het partnerteam toegevoegd. Eind vorig jaar nam Grant Thornton het in Kwadijk gevestigde Milana over. De Wit-Beets richtte het bedrijf in 2008 op, en gaf leiding aan de circa 20 professionals van de onderneming. Eerder in zijn loopbaan werkte hij voor grootbank ING, boetiek consultancybureau Collegium Project & Advies en IT-dienstverlener Capgemini.

Milana versterkt de cybersecurity- en risk & compliance (AVG)-dienstverlening van Grant Thornton Advisory. “Met de overname van Milana zijn we nog beter in staat om onze klanten bewust te maken over het belang van informatieveiligheid en te zorgen dat ze passende maatregelen nemen,” zei Grant Thornton-bestuurslid Sebo Havinga na bekendmaking van de deal.

Naast de benoemingen van Verheijke, Van Dijk en De Wit-Beets, heeft Grant Thornton ook nieuwe partners aangesteld in andere gebieden van de organisatie. Het betreft Christiaan Buizer (Tax), Denny ten Camp (Accountancy), Niels Dekker (Global Mobility Services), Remco Dijkstra (Familiebedrijven) en Sander Storm (Accountancy). 

Grant Thornton heeft circa 500 professionals in Nederland, werkzaam vanuit negen vestigingen door het land.

GerelateerdDrie nieuwe professionals voor adviespraktijk van Grant Thornton.