160+ partners en jonge adviseurs aanwezig bij Consulting Captains Dinner 2018

16 november 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Komende donderdag, 22 november, vindt de derde editie van het Consulting Captains Dinner plaats. Tijdens het jaarlijks event komt de top van Nederlandse adviesbranche samen – zo’n 160 bestuurders en young professionals hebben zich tot dusver ingeschreven voor het event, dat dit jaar in het teken zal staan van ‘duurzaam, divers en digitaal’.

Doelstelling van het in 2016 geïntroduceerde Consulting Captains Dinner, is het creëren van een ‘ambassadeurs’-evenement voor de gehele Nederlandse consultingbranche, dat leiders in het vak samenbrengt om samen kennis te delen en gezellig te borrelen met concullega’s. Om ook stil te staan bij de belangrijke rol die ambitieuze jonge talenten in de branche spelen, mag elk jaar iedere aanwezige CEO, Managing Director of Partner ook een young professional meenemen naar het evenement. 

Zoals ieder jaar kent het event een informeel karakter en staan netwerken en kennisdeling over actuele thema’s in de adviesbranche centraal. De deelnemers genieten gedurende de avond van een walking dinner, met daaromheen een inhoudelijk programma. Naast een plenair gedeelte zullen diverse korte workshops verzorgd worden, gecentreerd rondom nieuwe technologie en de impact daarvan op organisaties. Ook is er een ‘digitale markt’ ingericht, waar de deelnemers van het Consulting Captains Dinner interessante nieuwe technologieën kunnen uitproberen zoals blockchain, robotics en augmented reality. 

Het Consulting Captains Dinner vindt plaats in de Metaal Kathedraal

Duurzaam en divers

Een plenaire keynote wordt dit jaar verzorgd door Anne-Marie Rakhorst, oprichter van platform Duurzaamheid.nl, ondernemer en voormalig directeur van een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut. Rakhorst is auteur van verschillende boeken en publicaties over duurzaamheid en is vanuit haar ruime kennis op dit gebied een veelgevraagd spreker. Tijdens het Consulting Captains Dinner 2018 zal ze de aanwezigen meenemen in ontwikkelingen rondom duurzaamheid en diversiteit, en uiteenzetten hoe deze van invloed zijn op de adviesbranche.

Het programma van de 2018-editie:
18.00 Ontvangst: Walking dinner: voorgerecht
18.30 Plenaire opening en keynote Anne-Marie Rakhorst: directeur van Duurzaamheid.nl
19.00 Walking dinner: hoofdgerecht
19.30 Digitale markt: Diverse partijen verzorgen korte workshops over nieuwe technologie
20.20 Plenaire wrap-up
20.45 Borrel en hapjes
21.30+ Einde

Kathedraal in Utrecht

Het Consulting Captains Dinner 2018 vindt plaats in de Metaal Kathedraal (Rijksstraatweg 20, Utrecht) een cultureel-ecologische broedplaats en autonome werkplaats voor kunstenaars in Utrecht, die veelvuldig wordt ingezet als cultureel centrum. De gekozen locatie sluit naadloos aan bij het duurzame thema van deze editie van het evenement.

Het Consulting Captains Dinner is een initiatief van Consultancy.nl in samenwerking met de ROA. 
Deelname aan het evenement is exclusief voorbehouden aan een CEO, Managing Director of Partner (+ 1 young professional) van een adviesorganisatie.

Voor terugblikken op eerdere edities van het Consulting Captains Dinner, lees de verslagen van de 2017-editie en de 2016-editie.

Interesse om het event bij te wonen? Stuur een mail naar Consultancy.nl voor meer informatie.