Supply chain consultancy Groenewout trekt Sebastiaan Verburgh aan

24 oktober 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sebastiaan Verburgh heeft de gelederen van Groenewout versterkt. Hij brengt meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van logistieke bedrijfsprocessen mee naar de supply chain-specialist, waar hij is begonnen als Consultant.

Voor zijn komst naar Groenewout werkte Verburgh ruim acht jaar voor DSV. Bij dit wereldwijd opererende transport- en logistiekbedrijf was hij de laatste vier jaar actief als Projectmanager. Vanuit deze rol hield hij zich onder meer bezig met de sloop van het oude en de opbouw van het nieuwe warehouse, het onboarden van nieuwe klanten en met het implementeren van magazijnbeheersoftware. Daarvoor bekleedde hij ruim vier jaar de functie van Senior Project Engineer. Als zodanig richtte hij zich op diverse implementaties op het gebied van warehouse-systemen.

Voor die tijd was hij zo’n tien jaar onderdeel van koeriersgigant DHL, waar hij werkzaam was binnen de afdeling Supply Chain. Van 2005 tot 2010 was hij hier Project Engineer, nadat hij tussen 2003 en 2005 de rol van Process Engineer vervulde.Van 2001 tot 2003 werkte Verburgh bij DHL als Quality & Stock Control Manager. Een jaar daarvoor, in 2000, begon hij bij de organisatie als Assistent Warehouse Manager, nadat hij in datzelfde jaar aan de Erasmus University Rotterdam zijn master in Business Administration & Management voltooide, waarbij hij zich specialiseerde in supply chain management.

Supply chain consultancy Groenewout trekt Sebastiaan Verburgh aanZijn jarenlange ervaring en brede expertise op het gebied van supply chain – waaronder omtrent tendertrajecten en het ontwikkelen en implementeren van logistieke concepten – neemt Verburgh nu mee naar Groenewout. In zijn nieuwe rol van Consultant specialiseert Verburgh zich in haalbaarheidsstudies, Lean Six Sigma, tendertrajecten en de implementatie van logistieke bedrijfsprocessen.

Zijn nieuwe werkgever Groenewout is een adviesbureau op het gebied van supply chain management, logistiek, bouw- en projectmanagement en engineering. Het bureau adviseert organisaties ten aanzien van de optimalisatie van hun supply chain en biedt een geïntegreerde totaaloplossing voor logistieke vraagstukken. Zo leverde Groenewout eerder dit jaar een stand alone-tool aan PK OEM Parts, een bedrijf dat onderdelen levert voor zware dieselmotoren in schepen en energiecentrales.