Jeroen Davidson, Fien Meinema en Charlotte Leenders versterken VP&P

10 juli 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Voogt Pijl & Partners heeft zijn team versterkt met drie nieuwe medewerkers, allen afkomstig uit de adviesbranche. Jeroen Davidson maakte de overstap vanuit Synechron. Fien Meinema is afkomstig van ITDS en Charlotte Leenders werkte eerder bij Boer & Croon.

Jeroen Davidson heeft een achtergrond in economie en finance (Universiteit Groningen) en is sinds mei werkzaam bij Voogt Pijl & Partners, een adviesbureau gespecialiseerd in verandertrajecten binnen de financiële sector. Davidson krijgt volgens zijn nieuwe werkgever energie van strategische transformaties die hoog op de agenda staan van senior management. “Zijn kracht ligt in het snel doordringen tot de kern van het vraagstuk en dit vervolgens effectief bespreekbaar maken binnen verschillende lagen van de organisatie.” 

Voordat Davidson aan de slag ging bij Voogt Pijl & Partners, werkte hij vier jaar bij Synechron, een adviesbureau dat eveneens opereert in de financiële sector.

Enkele weken voordat Davidson van start ging bij Voogt Pijl & Partners, beleefde Fien Meinema er al haar eerste werkdag. “Fien weet zich snel aan te passen binnen organisaties en onderscheidt zich door alle stakeholders met elkaar te verbinden, haar communicatieve en sociale vaardigheden komen hierbij goed van pas.”

Jeroen Davidson, Fien Meinema en Charlotte Leenders - Voogt Pijl & Partners

Meinema was voordat ze de overstap naar Voogt Pijl & Partners maakte actief als projectleider bij een verzekeraar en vermogensbeheerder. Dat deed ze vanuit ITDS Business Consultants, waar ze na haar Business Traineeship als Business Consultant aan de slag ging. Voor haar professionele loopbaan studeerde Meinema in Amsterdam aan de Vrije Universiteit (VU), waar ze in 2015 haar mastertitel in Bedrijfskunde behaalde.

Onlangs is ook Charlotte Leenders gestart bij Voogt Pijl & Partners. “Leenders weet te verbinden en op verschillende niveaus binnen de organisatie de juiste gesprekken te voeren. Zij houdt ervan om gezamenlijk tot pragmatische oplossingen te komen en door middel van samenwerking resultaten te behalen.”

Voordat Leenders aan de slag ging als consultant heeft ze haar masterdiploma Business Administration (specialisatie: management consulting) behaald. Leenders is na haar studie aan de slag gegaan als Young Executive bij Boer & Croon. Hier heeft zij een intern opleidingsprogramma gevolgd waar ze haar opgedane kennis heeft uitgebreid met consultancy- en projectvaardigheden.

De uitbreiding met de drie nieuwe consultants past in de groeistrategie die Voogt Pijl & Partners nastreeft, aldus partner Robert Voogt.