Edwin van den Elst nieuwe CEO Redmore Group

15 juni 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Jan van Duijn, CEO van Redmore Group, heeft het stokje overgedragen aan Edwin van den Elst. Naast zijn nieuwe rol als CEO blijft Van den Elst ook Algemeen Directeur van Talent&Pro, onderdeel van Redmore Group. In deze rol is hij eerder nauw betrokken geweest bij de oprichting van Redmore Group en heeft hij reeds een intensieve relatie met alle labels.

Redmore Group ontstond in 2014 toen een aantal bedrijven uit de dienstverleningsbranche de krachten besloot te bundelen. Hierbij verwierf investeerder De Hoge Dennen, dat twee jaar eerder 51% van Talent&Pro in handen kreeg, een meerderheidsbelang in de nieuwe groep.

Vertrekkend CEO Jan van Duijn heeft in de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij Redmore, zoals het uitbouwen van het gezamenlijke Redmore Group en het verder verbinden van de onderliggende vier labels: Talent&Pro, Profource, Redmore Solutions en Triple A Risk Finance.

Edwin van den Elst, CEO Redmore GroupIn totaal zijn er bij deze combinatie meer dan 1.200 gespecialiseerde professionals in dienst. Zij houden zich bezig met het ontwerpen en implementeren van oplossingen op het gebied van risk & compliance, finance & control, procesverbetering, ERP en projectrealisatie. Daarnaast zien ze toe op “het bemensen van primaire en secundaire processen bij banken en verzekeraars”.

Van Duijn ziet de recentelijke overname van Redmore Group door House of HR als een mooie afronding van een intensieve periode. Van den Elst blikt op zijn beurt enthousiast vooruit op zijn nieuwe rol als CEO: “Ik kijk er erg naar uit om, gesteund door onze moeder House of HR, verder te bouwen aan onze mooie organisatie. Onze unieke propositie, en het feit dat de vraag naar onze dienstverlening blijft toenemen, maakt dat wij in de toekomst nog een forse groei voorzien en onze professionals een steeds breder wordende klantgroep mogen ondersteunen.”

Edwin van Elst

Van den Elst is een ervaren bestuurder met meer dan twintig jaar ervaring binnen de financiële sector. Van den Elst heeft de afgelopen tien jaar als directeur leiding gegeven aan Talent & Pro. Dit label van Redmore Group is binnen Nederland een totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. De detacheerder is al ruim zeventien jaar actief en heeft verschillende units waarin starters en professionals worden opgeleid.

In zijn vroege loopbaan werkte. Onlangs voegde Talent & Pro een compliance- en risk-tak toe aan zijn dienstverlening. Voorafgaande aan Talent & Pro werkte Van den Elst ongeveer negen jaar voor Welten als Business Unit Manager Personal Banking. Hij begon zijn loopbaan als Hypotheekadviseur bij Rabobank.

Het nieuwe directieteam van Redmore Group bestaat naast Van den Elst verder uit Juliette Piree, Fleur Klijnsmit en Roel van Besouw.