Vier nieuwe aanwinsten voor Young Executive team Boer & Croon

06 juni 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Boer & Croon Management heeft vier nieuwe young professionals toegevoegd aan het team. Alyda Poortinga, Jasmijn Staal, Thomas Benard en Stefan Kroon zijn onlangs van start gegaan in het Young Executive Management-programma van het managementbureau.

Het Young Executive Management (YEM)-programma van Boer & Croon Management is een traject waarin jonge talenten werkervaring opdoen binnen de domeinen management, consultancy en projectmanagement. Daarnaast volgen de young professionals een uitgebreid ontwikkelprogramma. Tijdens het driejarige traject vervullen de YEM’ers verschillende management- en consultancyopdrachten in uiteenlopende sectoren.

Alyda Poortinga
is begin deze maand gestart als nieuwe YEM’er. Afgelopen jaar behaalde ze een master in Financial Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam, na eerder een bachelor in International Business Administration aan diezelfde universiteit te hebben afgerond, met een specialisatie in Strategie & Organisatie en M&A. Ook studeerde ze in het kader van een uitwisselingsprogramma een periode in Mexico aan de Tecnológico de Monterrey Guadalajara.

Gedurende haar opleiding rondde Poortinga stages af bij Ahold (HR-afdeling) en werkte ze korte tijd als Finance Assistent bij Texkernel, een specialist in semantische recruitment-technologie, waar haar focus onder andere lag op (het verbeteren van) contractmanagement. Tot slot is Poortinga enkele jaren bestuurlijk actief geweest binnen de Amsterdamse studievereniging Aureus.

Alyda Poortinga, Jasmijn Staal, Thomas Benard en Stefan Kroon, Young Executives - Boer & CroonJasmijn Staal is net als Poortinga 1 mei gestart met het YEM-programma van Boer & Croon Management. Eerder dit jaar behaalde ze haar master in Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het behalen van haar bachelor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen liep ze stage bij KLM op de afdeling CSR & Environmental Strategy, waar ze zich bezighield met alle aspecten van duurzaamheid. Ook woonde ze tijdens haar master vijf maanden in New York City en deed daar een marketing- en communicatiestage bij Bike New York, een non-profit organisatie die meer New Yorkers op de fiets probeert te krijgen.

Staal reageert enthousiast op haar start bij haar nieuwe werkgever: “Uitdagende opdrachten met professionele begeleiding, een uitgebreid management development-programma en daardoor de mogelijkheid om heel veel te leren, maken dat ik onwijs veel zin heb in mijn tijd bij Boer & Croon!”

Thomas Benard is in april van dit jaar gestart als YEM’er. Benard rondde afgelopen jaar aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam de joint master ‘Law, Markets & Behaviour’ af. Vanaf 2013 is Benard in verschillende functies betrokken geweest bij internationale studentenorganisatie AIESEC. Tijdens zijn studie heeft Thomas een semester in Denemarken gestudeerd en heeft hij stage gelopen bij de Nederlandse Vereniging van Banken. Verder werkte hij als Law Assistent Corporate bij Hogan Lovells in Amsterdam en vervulde hij een vergelijkbare rol bij De Brauw Blackstone Westbroek.

Stefan Kroon maakt reeds sinds 1 maart onderdeel uit van het YEM-programma. Kroon behaalde een master in Organisational Change & Consulting aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. Ook studeerde hij enige tijd aan de NOVA School of Business in Lissabon. Gedurende zijn opleiding is hij meermaals actief geweest bij studievereniging STAR en was hij werkzaam als Merchandiser en Sales Promotor binnen de consumentenelektronica. Tijdens zijn master richtte hij Festivalbob.nl op, een privé-chauffeursdienst, vooral gericht op festivalgangers en particulieren.

Kroon vertelt waarom hij heeft gekozen voor Boer&Croon: “Vooral de unieke combinatie tussen denken en doen trok mij enorm aan. De kans om zowel op strategisch als operationeel niveau aan de slag te kunnen, zorgt voor een enorm hoog ontwikkeltempo, zeker in combinatie met het uitgebreide management development-programma.”