Else Slegers algemeen directeur van HR- en assessmentbureau GITP

01 februari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

GITP heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld. Per 1 maart neemt Else Slegers het stokje over van Ton Dijkzeul, die de directiefunctie tijdelijk waarnam na het vertrek van Hans van der Molen naar Berenschot.

In mei vorig jaar maakte Hans van der Molen bekend per 1 september te vertrekken bij GITP, een specialist in organisatieontwikkeling, human resources development en loopbaanbegeleiding. Het bedrijf levert, samen met dochter PiCompany, een breed scale aan HRM-diensten, waaronder organisatieadvies, assessments, trainingen, coaching, en werving en selectie. Van der Molen gaf ruim acht jaar leiding aan het adviesbureau, daarvoor was hij topman van trainingsbureau Boertiengroep, managing partner van VDP Management Consultants en consultant bij Hay Group. 

Zijn honneurs werden de afgelopen periode waargemaakt door Ton Dijkzeul. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van leren en ontwikkelen van mensen en organisaties, waarvan de laatste tien bij GITP. Per 1 maart neemt Else Slegers het roer over. Slegers maakt de overstap van ArboNed, waar ze Directeur Zakelijke markt was, verantwoordelijk voor alle bedrijven die preventie- en reïntegratiediensten afnemen. Daarvoor was ze directeur ISBW Opleidingen, destijds onderdeel van Schouten & Nelissen, sinds april 2015 onderdeel van de NCOI Opleidingsgroep. 

Else Slegers, Algemeen directeur - GITP

Over haar prestaties bij ISBW Opleidingen schrijft zakenblad Management Team: “Processen liepen niet, personeel was gedemotiveerd, er was jaren niet in het bedrijf geïnvesteerd. Met hard buffelen lukte haar ISBW Opleidingen op de rit te krijgen.” Eerder in haar carrière werkte het MT Goudhaantje van 2015 als hoofd van marketing en business development bij Content, vervulde ze diverse marketingfuncties bij Wolters Kluwer en werkte ze als accountmanager bij Brunel. 

Slegers over haar nieuwe uitdaging: “GITP is een prachtig bedrijf met een sterke merknaam en solide reputatie. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s de positie van GITP en haar dochter PiCompany verder uit te bouwen!" 

Elfrieke van Galen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van GITP, zegt dat namens het leiderschapsteam dat zij “verheugd is” met haar komst en voegt toe: “We verwachten dat ze een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het met nieuw en eigentijds elan positioneren van GITP in de markt.” 

Begin dit jaar werd GITP door managers verkozen tot een van de beste human capital- en HR-adviesbureaus van Nederland.