GITP en PiCompany versterken positie in HR-markt

06 augustus 2010 GITP

GITP en PiCompany starten een intensieve samenwerking met de intentie dat GITP een volledige overname van PiCompany zal doen. GITP en PiCompany blijven onder eigen merknaam en vanaf de huidige vestigingslocaties hun dienstverlening uitvoeren.

Nu de arbeidsmarkt licht herstellende is, voorziet GITP een verder stijgende vraag naar online HR- oplossingen bij haar klanten. De oplossingen van PiCompany, met als basis een breed portfolio online tests, bieden een strategische aanvulling op de diensten en bestaande online oplossingen binnen GITP. PiCompany biedt rond haar online tests op kleine schaal diverse diensten aan. Door het uitgebreide netwerk van GITP-vestigingen en -professionals kunnen deze diensten worden uitgebreid. Beide organisaties worden gezien als marktleider op hun gebied binnen de Nederlandse markt. GITP scoort daarbij al jaren goed in klanttevredenheidsonderzoeken van Incompany100. 

Gezamenlijk bieden adviesbureau GITP en PiCompany een volledig pallet van ‘High touch en High tech’ oplossingen aan voor de Nederlandse HRD-markt. De basis van de samenwerking tussen beide organisaties is de sterke positie op de markt, het wetenschappelijke fundament onder het aanbod en de synergie op HRD-oplossingen die beide organisaties hun klanten aanbieden.

Internationaal krijgt GITP door het belang in PiCompany een grotere voetafdruk. PiCompany heeft activiteiten via partners in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Zuid-Afrika. Deze zijn aanvullend op het internationale partnernetwerk van GITP en de vestigingen van GITP in België en Frankrijk (Obifive).

Over GITP

De missie van HRD-adviesbureau GITP is om organisaties en individuen beter te laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Dit doet GITP door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en geïnspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief. De ambitie van GITP is om dé gezichtbepalende speler voor Inzicht en Ontwikkeling van organisaties en individuen te zijn. GITP wil actief en herkenbaar inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en voorop lopen bij innovaties in bedrijfswetenschappen en -psychologie.

Over PiCompany

PiCompany ontwikkelde in 15 jaar tijd een reeks online assessment tools die gebruikt worden voor in- door- en uitstroom in grote en middelgrote organisaties. Diverse tests zijn beschikbaar in 30 talen. Het online platform NetAssessorÓ ondersteunt grootschalig testgebruik via diverse media en mobiele toepassingen. Bijzonder is de ontwikkeling van een adaptieve en cultuurarme intelligentietest. Door ontwikkeling van een consultancy-aanpak worden de PiCompany tests geïmplementeerd in bestaande HR-processen van klanten. Zo draagt PiCompany zorg voor een blijvend resultaat. PiCompany is lid van de Association of Test Publishers.

Nieuws

Meer nieuws over