Ayca Szapora, Georgette Buitenhuis en Sebastiaan van der Meer naar 12Mprove

21 november 2017 Consultancy.nl

12Mprove, een lean advies- en trainingsbureau uit Hoofddorp, heeft drie nieuwe consultants/trainers aangesteld: Ayca Szapora, Georgette Buitenhuis en Sebastiaan van der Meer.

Georgette Buitenhuis is een professional met meer dan achttien jaar ervaring in verandermanagement, vooral opgedaan binnen het bankwezen. De afgelopen twee jaar heeft ze haar kennis ingezet als zelfstandig ondernemer, met een focus op verandermanagement en Lean. Buitenhuis geeft aan: “Als verandermanager zet ik het Lean gedachtegoed om in concrete resultaten op het gebied van klant-, medewerker- en financieel resultaat. En dat laatste niet eenmalig maar als werkwijze verankerd in de cultuur van de organisatie.”

Alvorens ze voor het ondernemerschap koos, werkte Buitenhuis bijna zes jaar voor RBS, in haar laatste rol als Senior Product Manager Billing. In haar vroege loopbaan was ze meer dan dertien jaar werkzaam voor ABN AMRO, waar ze als Trainee was begonnen, vervolgens verschillende managementrollen vervulde om uiteindelijk door te groeien in haar laatste functie als Global Product Manager Billing. Over haar ervaringen in de bankensector zegt ze: “Toen ik met de Lean manier van werken in aanraking kwam tijdens mijn werk bij ABN AMRO/RBS werd ik heel blij! Met Lean heb ik nu een gestructureerde manier waarop ik ook anderen kan leren om slimmer te werken.”

Buitenhuis over haar nieuwe rol bij 12Mprove, een aanbieder van onder meer adviesdiensten en trainingen op het gebied van Lean Six Sigma en Scrum: “De wereld om ons heen is continu in beweging, verandering is een constante. De meeste mensen houden niet van veranderen en daar ligt mijn expertise: mensen meekrijgen in een veranderende wereld. Zorgen dat ze vertrouwen hebben dat de verandering goed is. Ik geloof in Lean; het werkt echt, maar je moet het wel zelf doen. Ik ga de opdrachtgevers van 12Mprove helpen dit in de praktijk te brengen.”

Georgette Buitenhuis, Ayca Szapora en Sebastiaan van der Meer

Ervaren professional Ayca Szapora is vanuit haar brede achtergrond neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelfrealisatie-coach en bedrijfskundige, en in het bezit van een Black Belt in Lean & Six Sigma. Gedurende haar loopbaan werkte ze voor uiteenlopende bedrijven. Zo startte ze haar loopbaan als Product Manager bij Dr. Oetker om daarna enkele jaren als Trainer aan de slag te gaan binnen de financiële sector. Ze maakte vervolgens de overstap naar de adviesbranche, waar ze enkele jaren commercial support verzorgde en als consultant werkte bij Verdonck, Klooster & Associates. Sinds anderhalf jaar is Szapora als zelfstandig consultant en trainer actief op het gebied van verandermanagement.

Szapora heeft zich recent bij 12Mprove gevoegd in de rol van Trainer en Consultant. De Lean specialist beschrijft Szapora als een “gepassioneerde trainer die de brug slaat tussen wetenschap (alfa, bèta én gamma) en de concrete toepassing hiervan in de praktijk.” Vooral haar uiteenlopende expertisegebieden zijn van toegevoegde waarde voor 12Mprove, dat aangeeft: “Met haar multidisciplinaire kennis – van training van soft skills tot hardcore statistische data-analyse – is Ayca in staat om de zaken tot in de kern te doorzien en de minder zichtbare componenten zichtbaar maken. Ze zorgt voor een duidelijke probleemdefinitie, heldere formulering en inzicht. Haar aanpak is gericht op het vereenvoudigen van complexe vraagstukken, de juiste tools in te zetten en te zorgen voor duurzame verbeteringen.” 

Sebastiaan van der Meer studeerde Personeel en Arbeid aan de Hanzehogeschool en Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studies deed hij zijn eerste werkervaring op als Intercedent bij Randstad Techniek. Hij gaf zijn carrière een vervolg bij ABN AMRO waar hij startte in het Regionale Traineeship. In de daaropvolgende jaren groeide hij door van Relatie Manager naar Treasury Specialist. De laatste vier jaar was hij actief als Customer Excellence Expert. In die functie deed hij, zowel in Amsterdam als in Londen, waardevolle ervaring op in Lean-projecten en het coachen en trainen van managers.

Begin november heeft Van der Meer zich aangesloten bij 12Mprove. Hij versterkt het Trainers en Consultants team als Lean Consultant en Lean Trainer. Over zijn nieuwe uitdaging bij het consultancybureau zegt Van der Meer: “Ik geloof niet in iets doen omdat je het altijd al zo doet. En dat gaan klanten merken, ik stel veel vragen en zoek naar innovatieve oplossingen. Mijn natuurlijke interesse en energieke aanpak gaan klanten helpen om slimmer en sneller te werken, met alle focus op de eindklant.” Daarbij geldt het uitgangspunt dat dit gebeurt in samenwerking met de klant. “Want samenwerking is niet alleen leuk, het stuwt je output ook naar een hoger niveau”, vult Van der Meer aan.

In mei van dit jaar versterkte 12Mprove het team al met Jacob van der Wal en Jacco Lubeck. Met de komst van Buitenhuis, Szapora en Van der Meer telt het bureau nu bijna 25 professionals.


Profiel
Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer Merkle METRI Mitopics MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group NEWCRAFT Ngenious Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs RGP Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization TIC Advisory Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup