Negen adviesbureaus aanwezig op Nederlandse Carrièredagen

15 november 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Eind deze week vindt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de 2017-editie van De Nederlandse Carrièredagen plaats. Voor young professionals een uitgelezen mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met een groot aantal topwerkgevers. Zoals elk jaar zijn er ook weer verschillende adviesorganisaties en ICT-dienstverleners van de partij.

De jaarlijkse Nederlandse Carrièredagen, een initiatief van Memory Group, zijn specifiek bedoeld voor  studenten en afgestudeerden van universitaire en hbo-opleidingen op het gebied van economie, econometrie, bedrijfskunde, rechten, techniek en informatica, evenals MBO-techniek en informatica studenten.

De aanwezige werkgevers zijn afkomstig uit diverse branches, mede in het kader van de Branchegerelateerde Carrièredagen, die parallel aan het evenement worden georganiseerd. Daaronder vallen ook de IT Carrièredagen, waar verschillende ICT-dienstverleners aanwezig zullen zijn en de Accountancy Carrièredagen, waar verschillende accountants- en advieskantoren hun opwachting zullen maken.

Naar verwachting zullen ook dit jaar weer ongeveer 10.000 bezoekers afkomen op het event, bestaande uit studenten, starters en (young) professionals. Zij kunnen kennismaken met meer dan honderd werkgevers, daarnaast deelnemen aan tientallen vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops, of bijvoorbeeld hun CV laten checken door professionals.

Deloitte, Capgemini, CGI, First Consulting, KPN Consulting, Ordina, PBLQ, CIMSolutions, Driessen HRM

Adviesbranche

Net als in voorgaande edities hebben zich ook vanuit de adviesbranche weer diverse organisaties aangemeld voor deelname aan de carrièrebeurs, met een stand en/of (workshop)spreker. Dit jaar maken vooralsnog hun opwachting: accountants- en advieskantoor Deloitte, consultancybureau First Consulting, HRM-adviesbureau DriessenHRM, KPN Consulting (de adviespraktijk van KPN), ICT-dienstverleners CapgeminiCGI en Ordina en tot slot PBLQ, een publiek adviesbureau dat zich richt op verandervraagstukken in de informatiesamenleving.

Voor meer informatie over De Nederlandse Carrièredagen bekijk onderstaande video: