Vijf professionals versterken M&A specialist Marktlink

15 augustus 2017 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Fusie- en overnamespecialist Marktlink heeft het team uitgebreid met vijf nieuwe professionals. Jeroen Daalmeijer is recent gestart als HR Learning en Development Coördinator, Jelle Rutgers werkt sinds enkele maanden als Analist, terwijl Tim Brouwer, Maikel Bárcena en Erwin Wilbrink allen als Junior Consultant zijn aangesteld, waarbij de laatste twee pas in september zullen starten.

Jeroen Daalmeijer is een HR professional met ruime consultancy- en managementervaring. De afgelopen twaalf jaar werkte Daalmeijer bij financieel dienstverlener EIFFEL
, waar hij in 2005 als Consultant begon en doorgroeide in de rol van Performance Manager en HR Business Partner. Daalmeijer was onder meer verantwoordelijk voor de inzetbaarheid (instroom, doorstroom en uitstroom) en het functioneren van gemiddeld honderd professionals van (afwisselend) de businessunits Gemeenten, Overheid en Zorg. De afgelopen vijf maanden was hij vanuit EIFFEL als HR-adviseur actief binnen gemeente Oldenzaal.

Eerder werd Daalmeijer als consultant ingezet bij diverse gemeenten in onder meer rollen als juridisch adviseur, jurist, bezwaar- en beroep medewerker en kwaliteitsmedewerker. Daalmeijer studeerde af in Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen en is bovendien gecertificeerd TMA expert. Begin deze maand is Daalmeijer gestart bij Marktlink
, een fusie- en overnamespecialist met vestigingen in Deventer, Gouda, Den Bosch en Amsterdam. Vanuit zijn ruime HR expertise neemt hij de rol van HR Learning en Development Coördinator in.

Jelle Rutgers rondde in 2016 zijn master Strategic Management af aan RSM, Erasmus University. Gedurende zijn opleidingen werkte hij in Rotterdam onder meer als Sales Promotor en Recruiter bij Direct Result Marketing en liep hij stage bij private bank Van Lanschot. Rutgers was voor zijn aanstelling bij Marktlink werkzaam als Accountmanager bij onepaper.tv, een animatiebedrijf actief in online marketing en tv commercials. Daarnaast werkte de young professional zo’n zes jaar als evenementencoördinator. In mei van dit jaar besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft zich bij Marktlink aangesloten, waar hij als Analist is aangesteld.

Jeroen Daalmeijer, Jelle Rutgers, Tim Brouwer, Maikel Barcena en Erwin Wilbrink - Marktlink

Tim Brouwer werkt sinds twee maanden bij Marktlink, waar hij is aangesteld als Junior Consultant. In 2016 behaalde hij een master in Financial Management aan de Katholieke Universiteit Leuven, na onder meer stage te hebben gelopen bij retailconcern Ahold. Eind 2016 ging hij aan de slag als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield. De commerciële vastgoeddienstverlener ondersteunt opdrachtgevers met advies op het gebied van vastgoedadvies, capital markets, facility services, projectontwikkeling, investment management, vastgoedverhuur en waarderingen & taxatie.

Maikel Bárcena studeerde vorig jaar, net als Jelle Rutgers, af in Finance & Investments aan RSM Erasmus University en behaalde eerder een Bachelor in International Business aan de Rijkuniversiteit Groningen (RuG). Gedurende zijn Bachelor heeft hij onder meer gewerkt als mentor bij studentenorganisatie ESN Groningen en als External Relations Officer bij International Business Research Groningen, een door studenten gerund project van studievereniging EBF en de faculteit Economics & Business van de RuG. Tot begin dit jaar liep Bárcena stage bij NIBC Bank binnen het Technology, Media, Telecom & Services sector team. Per 1 september zal hij als Junior Consultant starten bij Martklink.

Ook Erwin Wilbrink start in september bij Marktlink als Junior Consultant. Vorig jaar voltooide hij een master in Organizational & Management Control aan de RuG. Gedurende zijn opleiding heeft hij verschillende sales & marketing stages doorlopen, daarnaast is hij ruim vijf jaar actief geweest als medewerker frontoffice bij Logicx, een mobiliteitsbedrijf met 275 medewerkers. Daar adviseerde hij klanten (B2C & B2B) en was hij verantwoordelijk voor het verhuurproces, het aansturen van chauffeurs en overdue control. In september 2016 startte hij bovendien in het Management traineeprogramma van NCOI Groep, waarbinnen hij diverse projecten leidt en sinds februari actief is als Business Controller.

Met de komst van de vijf nieuwe aanwinsten is het team van Marktlink inmiddels de vijftig consultants gepasseerd. Het M&A bureau 
begeleidt ondernemers bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, buyouts (MBO) en buyins (MBI), vooral in het MKB segment. Recentelijk was het Marktlink onder meer betrokken bij de overname van uitzendorganisatie Match4U door Flex Factory en hielp het investeringsmaatschappij Landwoud met hun meerderheidsbelang in galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo.