Ivo Heijtel en Willem-Jan Vos aan de slag bij Improven

03 juli 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Improven heeft twee ervaren consultants toegevoegd aan de gelederen: Willem-Jan Vos en Ivo Heijtel. 

Willem-Jan Vos brengt als bedrijfskundige tien jaar ervaring in HR consultancy met zich mee. Bij zijn vorige werkgever Raet was hij er verantwoordelijk dat non-profitorganisaties het maximale uit de HR-oplossingen van Raet konden halen. Oplossingen zoals Talent Management, Self Service, Verzuim Management en Personeelsdossier werden projectmatig door hem geïmplementeerd bij diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en gemeenten.

Bij Improven is Vos per juni aan de slag gegaan als consultant HR IT Alignment. Zijn expertise zal bij het adviesbureau uit Utrecht worden ingezet voor het vertalen van HR-beleid naar proces- en systeeminrichting. Hij zal daarin zijn expertise in HR-software implementaties met zijn doenersmentaliteit combineren. In het kader van de recente  partnerschap tussen Improven en Raet blijft Vos ook gelieerd aan Raet.

Ivo Heijtel maakt de overstap van Ferment Management, waar hij de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan in het inrichten en optimaliseren van organisaties in de klantcontactbranche en de publieke sector. In zijn meer recente opdrachten heeft zijn focus met name gelegen op projectmanagement en de verbetering van projectorganisaties. Een rol die hem uitstekend bevalt – vanuit deze interesse heeft hij zich verbonden aan het Projects & Change-team van Improven. 

Willem-Jan Vos en Ivo Heijtel versterken Improven

Zijn expertise zal bij Improven ingezet worden voor het structureren en professionaliseren van projectorganisaties, gericht op processen, mensen en organisatie. Hij zal daarin zijn expertise in projectmanagement met zijn brede kennis en zijn bestuurlijke ervaring combineren. Door zijn ervaringen bij het certificeringsbureau IPMA Certificering heeft hij een brede theoretisch kennis van het project-, programma- en project-portfoliomanagement domein. Daarnaast zal hij trainer worden van Improven’s eigen programma- en projectmanagementmethodiek: ‘Pragmatisch Projectmanagement'.

Maarten van Weeghel van Improven over Heijtel: “Ivo weet governance, processen en tools te combineren met de juiste aandacht voor het veranderingsproces, waardoor de stakeholders betrokken blijven en er aandacht is voor verschillen en meningen.”

Heijtel laat in een reactie op zijn overstap weten zich goed te kunnen identificeren met de positionering van Improven: “een jong, frisse club, maar met de kennis en ervaring van een traditioneel bureau.”

Naast zijn werk bij Improven is Heijtel voorzitter van IPMA Young Crew Netherlands, hét netwerk voor young professionals en studenten met interesse in projectmanagement. Vos is blogger waarbij hij zichzelf ten doel stelt om anders tegen organiseren aan te kijken – hij deelt zijn bevindingen via het persoonlijk publicatie platform Ministry of Vision.