Hospitality Group verbindt zich aan Villa Pardoes

02 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group en non-profit Villa Pardoes hebben een samenwerking gesloten. Het adviesbureau uit Amersfoort zal Villa Pardoes gaan ondersteunen in de vorm van een hospitality programma.

Villa Pardoes, vernoemd naar de mascotte van attractiepark de Efteling, is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor gezinnen met ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Het goede doel wil de gezinnen en met name de kinderen een onbezorgde vakantie bieden, zodat zij even niet meer hoeven na te denken over de ziekte. De ruim 175 vrijwilligers van de non-profit zetten zich hier dagelijks voor in, zodat broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s een week lang samen kunnen genieten.

Villa Pardoes

Hospitality Group

Hospitality Group is een advies- en projectmanagementbureau met circa 100 adviseurs en interimmanagers uit Amersfoort dat zich specialiseert op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Het bureau heeft zich onlangs verbonden aan Villa Pardoes. Inge de Bekker, directeur van Hospitality Group, laat weten “verheugd” te zijn met de verbinding aan het goede doel. “‘Creating better places’ is onze missie en hoe mooi is het dan om bij te kunnen dragen aan de beleving van een onvergetelijk verblijf in Villa Pardoes”, aldus De Bekker.

Volgens het bureau spelen de vrijwilligers een belangrijke rol in de beleving van zowel de kleine als de volwassen gasten van Villa Pardoes. Om ervoor te zorgen dat de gastvrouwen en -heren hun rol zo goed mogelijk kunnen vervullen en zo nog meer kunnen bijdragen aan een “onvergetelijke week vakantie”, hebben Hospitality Group en Villa Pardoes samen een hospitality programma ontwikkeld.

Het programma bestaat uit een reeks van trainingen en sessies, die verzorgd worden door trainers van het adviesbureau. Het programma is afgetrapt met een inspiratiesessie tijdens de voorjaarsbijeenkomst, die Villa Pardoes ieder jaar organiseert voor de vrijwilligers. De inspiratiesessie werd verzorgd door Sander Jansen, Senior Trainer bij Hospitality Group. Jansen is gespecialiseerd op het gebied van storytelling en heeft een enorme passie voor gastvrijheid. Hij werkt inmiddels ruim 5 jaar voor het adviesbureau en was daarvoor onder meer bestuurslid van de Koninklijke Horeca Nederland regio Haarlem.

Beide partijen laten weten uit te kijken op een duurzame samenwerking.