Drie nieuwe consultants voor ICT adviesbureau CoolProfs

09 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ICT-adviseur CoolProfs heeft het team uitgebreid met drie nieuwe consultants: Anthony de Weever (57), Jilbert Ebrahimi (23) en Stephan Trapenberg (26).

Anthony de Weever is sinds 1985 actief in de IT. Hij was onder meer in dienst bij Sterling Software waar hij als presales consultant werkte met IEF, Composer en Cool:Gen. In 2000 ging De Weever als presales consultant EMEA aan de slag bij CRM-vendor Siebel Systems. Toen dit bedrijf in 2006 werd overgenomen door Oracle, ontwikkelde De Weever zich hier verder in zijn vakgebied. Volgens De Weever komt de ervaring die hij bij Oracle opdeed met onder meer integraties van CRM-systemen in verschillende sectoren, zoals telecom en finance, hem nu erg van pas bij CoolProfs: ‘Het cloudbased datamodelleren met OutSystems om applicaties te bouwen (CoolProfs is een specialist in het Rapid Application Development ontwikkelplatform OutSystems, red.), is bekend terrein voor mij.’ 

Voor Stephan Trapenberg is dit zijn eerste baan na zijn opleiding Bedrijfskundige Informatica aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Trapenberg: ‘Ik ben heel blij dat ik voor mijn eerste werkervaring bij CoolProfs van start kan. Het is een hechte groep mensen bij wie ik me meteen thuis voelde en die me ook direct in staat stelde zelfstandig bij klanten aan de slag te gaan.’ Trapenberg werkt momenteel aan een applicatie voor het Rotterdamse vervoersbedrijf RET om informatie over de omgeving van haltes, zoals toegankelijkheid voor rolstoelen en straatmeubilair, inzichtelijk te maken in één systeem.

Anthony de Weever, Jilbert Ebrahimi en Stephan Trapenberg - CoolProfs

De Amsterdammer Jilbert Ebrahimi volgde de opleiding IT Management – een van de zes stromingen van de opleiding Technische Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam. ‘De combinatie van IT en business spreekt mij vooral aan, en bij CoolProfs komt dit uitstekend uit de verf.’ Voordat Ebrahimi bij CoolProfs startte, werkte hij bij hostingbedrijf SaaSplaza als End Customer/Partner Accountmanager.

De Weever is bij CoolProfs benoemd tot consultant, Ebrahimi en Trapenberg zijn als junior consultants begonnen. Alle drie de nieuwe adviseurs zijn direct aan de slag bij klanten van CoolProfs, waarbij ze op projectbasis werken aan het ontwikkelen van bedrijfkristische maatwerk applicaties. Ook leveren ze advies over zaken als het applicatielandschap, architectuur en gebruiksvriendelijkheid (UX).

Eric ten Harkel, directeur van CoolProfs, laat in een reactie weten blij te zijn met de nieuwe aanwinsten: ‘We zijn verheugd dat we deze drie collega’s bij onze organisatie mogen verwelkomen. Hun bevlogenheid en spirit passen uitstekend bij CoolProfs en versterken de nieuwe koers die we onlangs hebben ingezet.’

Eerder dit jaar maakte het management van CoolProfs bekend dat het bureau zich meer wil richten op ICT advisering.