Vincent Eversdijk partner bij BDO Advisory | Branchegroep Zorg

06 april 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BDO Advisory heeft het partnerteam versterkt met Vincent Eversdijk, die de overstap maakt van Amstelring. Eversdijk is aangesteld als partner voor de publieke sector – hij gaat zich met name richten op de zorgmarkt.

Vincent Eversdijk (40) heeft een achtergrond als accountant en adviseur bij Deloitte. Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan Tilburg University trad hij in 1998 in dienst bij het Big Four kantoor. Eversdijk werkte meer dan vijftien jaar bij het accountants- en advieskantoor, in zijn laatste rol als Director binnen de zorgpraktijk. Hij hield zich bezig met zowel de care- als de cure-sector, en was betrokken bij de uitvoering van diverse controleopdrachten en adviestrajecten.

In september 2015 verliet Eversdijk de adviesbranche om zich aan te sluiten bij Amstelring, een zorgdienstverlener actief in Amsterdam en de regio Amstelland-Meerlanden*. Bij de zorginstelling werken meer dan 2.700 professionals en ruim 2.000 vrijwilligers. In de rol van concern manager Financiën en Control gaf Eversdijk leiding aan een team van circa 40 FTE. Hij was verantwoordelijk voor Concern Control (finance, treasury, fiscaliteit, vastgoedbeheer), Business Control, de financiële en zorg-administratieve functies, de internal audit afdeling alsmede het Inkoop & Contractbeheer.

Vincent Eversdijk - BDO

Naast zijn werkzaamheden voor Deloitte en Amstelring is Eversdijk actief betrokken geweest bij diverse landelijke commissies, waaronder de NBA sectorcommissie gezondheidszorg (COZIEK) en de Denktank Duurzaam Informatiestelsel in de Zorg.

Per 15 maart heeft Eversdijk zich verbonden aan BDO. Hij is als partner toegetreden tot BDO Advisory, de consultancypraktijk van het bureau, waarbij zijn focus zal liggen op de zorgmarkt. Samen met branchegroep voorzitter Chris van den Haak (focus op Audit & Assurance) en mede-partners Frank van der Lee (focus op Advisory) en Nika Stegeman (verantwoordelijk voor Belastingadvies) gaat Eversdijk zich toespitsen op de verdere uitbouw van BDO’s dienstverlening.

Uit recent onderzoek van BDO Zorg blijkt dat er binnen de zorg nog te veel geld naar bureaucratie vloeit.

* De regio Amstelland-Meerlanden bestaat uit zes gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.