Drie professionals versterken adviesteam Bisnez Management

26 januari 2017 Consultancy.nl

Bisnez Management heeft drie nieuwe professionals aangenomen: Annette Kramer en Marnix de Kroon zijn gestart als management consultant en Judith Kreuzen is aangesteld als projectmanager. 

Met ongeveer 45 professionals in dienst is Bisnez Management een management- en adviesbureau dat opdrachtgevers ontzorgt door ondersteuning te bieden op verschillende expertisegebieden: Projecten & Programma’s, Processen, Informatie & Data en Management & Control. Het bureau uit Bergambacht heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Drie young professionals hebben onlangs de keuze gemaakt om bij het bedrijf te komen werken.

Annette Kramer heeft eind vorig jaar de overstap gemaakt van KLM Catering Services naar Bisnez Management, waar ze werkzaam zal zijn als management consultant. Kramer zal zich voornamelijk gaan bezighouden met procesanalyses en -optimalisaties (Lean Six Sigma), procesimplementaties en project- en verandermanagement. Bij KLM heeft ze ruime ervaring opgedaan in het analyseren en optimaliseren van kritische bedrijfsprocessen, en heeft zij als projectmanager diverse projecten uitgevoerd. Kramer studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam waar zij in 2012 haar Master in Business Administration (met een specialisatie in Strategie & Organisatie) behaalde.

Wat Kramer aanspreekt aan Bisnez Management is de positieve en mensgerichte cultuur in combinatie met het team van professionals. De management consultant licht toe: “Ik maak onderdeel uit van een team met bevlogen en ambitieuze professionals. Een team van mensen die gezamenlijk de klant willen laten excelleren, allen sterk op de inhoud maar met een pragmatische aanpak. Hiernaast is er binnen Bisnez veel aandacht voor de medewerker, in persoonlijke ontwikkeling maar ook in activiteiten buiten het werk om.”

Judith Kreuzen is afgelopen jaar als projectmanager gestart bij Bisnez en heeft een Technisch Bedrijfskundige achtergrond (Master in Financial Engineering & Management, Universiteit Twente). De afgelopen vier jaar was Judith werkzaam als Projectmanager & Business Analist, bij Guidion, een technische dienstverlener uit Amsterdam. In haar meest recente project hield ze zich als projectmanager bezig met de implementatie en optimalisatie van een Selfservice applicatie ten behoeve van het online plannen van afspraken.

Annette Kramer, Judith Kreuzen, Marnix De Kroon - Bisnez

In een eerder traject was Kreuzen als projectleider verantwoordelijk voor het definiëren, optimaliseren en implementeren van het werving-, selectie- en opleidingsproces van monteurs in Salesforce. Ze heeft in de Telecom en ICT sector ruime ervaring opgedaan, variërend van project- en productmanagement tot procesanalyse en – verbetering en financiële analyses en informatievoorziening.

Kreuzen over haar overstap: “Ik heb voor Bisnez gekozen vanwege de goede klik met de mensen die er werken, de professionele manier van werken en waar zij voor staan. De mensgerichte aanpak, je bent als medewerker absoluut geen nummer en je wordt gewaardeerd om wie je bent. Daarnaast zit in het DNA van Bisnez de overtuiging om alles in het werk te stellen om de klant echt te helpen.”

Marnix de Kroon rondde afgelopen jaar zijn studie Strategic Product Design af aan de Technische Universiteit Delft. Daar richtte hij zich op het ontwerpen van vernieuwende producten en services door middel van creatieve processen. Het type projecten varieerde van een lanceerstrategie voor een welbekend ijs-merk, een nieuw businessmodel voor een Nederlandse energieleverancier tot het inrichten van een innovatieproces binnen het ICT domein. Sinds december vorig jaar is Marnix de Kroon binnen Bisnez actief als management consultant.

De Kroon heeft expertise in gebieden als: design thinking, product- en servicedesign en innovatieprocessen, die hij heeft opgedaan binnen de ICT, energie en FMCG sector. Momenteel is hij bij gemeente Amsterdam betrokken bij de PMO voor het project ‘Doorontwikkeling Financiële Administratie’, dat de overgang naar één centrale financiële administratie behelst. De Kroon houdt zich onder meer bezig met het plannen en coördineren van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen voor 3.000+ medewerkers met een financiële functie. De Kroon: “Tijdens mijn sollicitatiegesprekken lag er veel nadruk op mij als persoon en ook op mijn ambities en doelen. Er werd heel sterk gekeken of Bisnez bij mij past en niet andersom. Deze persoonlijke benadering sprak mij erg aan, in tegenstelling tot gesprekken waar de meest standaard vragen gesteld worden en dat je het gevoel krijgt dat je in een bepaald profiel moet passen.”

Peter Noordam, directeur Bisnez, is blij met de komst van de nieuwe collega’s: “We zijn trots dat we ons team weer hebben kunnen uitbreiden met drie toppers. Judith is een betrokken projectmanager die door haar ervaring snel kan doorgronden wat er speelt bij haar klanten. Met haar analytische vaardigheden kan ze tot de juiste oplossing komen. Ze is doelgericht en brengt de structuur aan die duidelijkheid geeft voor elk project. Annette is nieuwsgiering en sterk in analyses. Ze werkt zeer gestructureerd en kan snel schakelen tussen details en hoofdlijnen. Niet alleen haar enthousiasme voor het vak maar ook de oprechte interesse die ze toont voor de mensen waarmee ze samenwerkt, wordt bijzonder gewaardeerd door haar opdrachtgevers. En dan Marnix, hij komt rechtstreeks van de universiteit en heeft een heerlijk frisse benadering. Hij weet de brug te slaan tussen ontwikkeling en beheer en tussen nieuwe theorieën en de dagelijkse praktijk. Daar kunnen wij veel van leren.”


Profiel
Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Drijver en Partners Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer METRI MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group NEWCRAFT Ngenious Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization TIC Advisory Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup