RGP verhuist naar WTC Papendorp in Utrecht

25 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Internationaal consultancybureau RGP heeft zijn Nederlandse vestiging verhuisd naar een nieuw kantoor in Utrecht. De nieuwe kantoorruimte bevindt zich in het WTC Papendorp en faciliteert onder meer intensieve samenwerking en ontmoetingen met klanten.

RGP (het voormalige Resources Global Professionals) is een adviesbureau met meer dan 3.300 professionals in ruim 20 landen wereldwijd, verspreid over drie continenten. Het consultancybureau is gespecialiseerd in projectmanagement, projectexecutie en het leveren van expertise op het gebied van informatiemanagement, finance & accounting, Governance, Risk en Compliance. Naast adviesdiensten is RGP ook een leverancier van interim-professionals en managers, een vakgebied waarin het bureau in 2016 door managers is verkozen als een van de beste spelers van Nederland.

De Nederlandse vestiging van het bureau, die zich bevindt in Utrecht, staat onder leiding van Hans Wichink. Wichink werd in 2015 benoemd tot managing director bij RGP voor de Benelux. Het adviesbureau heeft de afgelopen maanden verschillende nieuwe professionals aan zijn adviesteams toegevoegd, met de komst van managing consultants Michel Kuipers, Jan Ermens en Paul Hehenkamp, de start van project consultants Michael Kappen en Lars van Grasstek, en Client Service Manager Louise van den Oord.

RGP is verhuisd

Om een nog dynamischere omgeving te creëren heeft RGP besloten dat het tijd was om de Nederlandse vestiging te verhuizen naar een nieuw kantoor. De keuze van het adviesbureau is gevallen op WTC Papendorp aan de Papendorpseweg in Utrecht, een kantoorpand dat niet al te ver gelegen is van het voormalige kantoor van RGP.

In de woorden van RGP biedt WTC Papendorp het adviesbureau een nieuwe stimulerende omgeving met een grote diversiteit aan lokaal- en internationaal opererende bedrijven. “Wij geloven in een intensieve en persoonlijke samenwerking. De nieuwe locatie ondersteunt dat met open ruimtes, moderne faciliteiten, restaurant en maximale flexibiliteit”, aldus Hans Wichink, Managing Director Benelux.

RGP heeft op 16 december 2016 zijn intrek genomen in het nieuwe pand.