Vijf nieuwe professionals voor consultancybureau SparkOptimus

20 januari 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Snelgroeiend digitaal consultancybureau SparkOptimus is het nieuwe jaar goed begonnen. Het Amsterdamse kantoor heeft vijf nieuwe professionals aan zich weten te binden, die recent zijn gestart of de komende weken van start zullen gaan. De nieuwe aanwinsten zijn: Lisette Felet en Tessa Kaufmann (Management Assistants) en Ton van der Donk, Titus van Dijk en Daan Alberdingk Thijm (Junior Associates).

Lisette Felet is eind vorige maand gestart als Management Assistent bij SparkOptimus, een snelgroeiend Amsterdams consultancybureau dat zich specialiseert in digitale groei en transformaties. Het afgelopen jaar deed Felet als Management Assistant ervaring op bij Telegraaf Media Groep en in de anderhalf jaar ervoor was ze als Management Assistant actief bij luchtvaartmaatschappij KLM. Daar startte ze in 2004 als stewardess na eerder een HBO studie (Toerisme) te hebben gevolgd aan de NHTV Breda. In 2016 rondde Felet haar opleiding tot Management Assistant aan opleidingsinstituut Schoevers met succes af.

Tessa Kaufmann is begin 2017 gestart bij SparkOptimus als Management Assistant. In 2011 werkte Kaufmann anderhalf jaar als Personal Assistant voor de CEO van modeconcern Barts. Vervolgens was ze bij Barts twee jaar werkzaam binnen Marketing & Communications en werkte ze onder andere samen met grafisch ontwerpers en de brand manager aan advertenties en POS materiaal. De afgelopen twee jaar was Kaufmann als PA werkzaam bij Modebedrijf Verweij Fashion en was ze vooral in een coördinerende rol betrokken bij het optimaliseren van creatieve processen en de koppeling met commerciële doelstellingen. Kaufmann behaalde onder andere een Bachelor in Sport, Management & Marketing aan de Haagse Hogeschool en volgde een opleiding in grafisch ontwerpen.

Ton van der Donk is begin januari bij SparkOptimus aangesteld als Junior Associate. De young professional studeerde in 2015 af in Strategic Management aan Tilburg University. Eerder al behaalde hij een Bachelor in Business Administration aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na het behalen van zijn master vervulde Van der Donk onder meer een jaar lang de rol van President bij AIESEC. Deze internationale door studenten geleide organisatie ondersteunt jonge talenten in hun ontwikkeling tot leiders, door hen bestuurservaring te laten opdoen en deel te nemen aan internationale uitwisselingsprogramma’s.

Titus van Dijk zal vanaf februari eveneens starten als Junior Associate. In 2015 studeerde hij af in economie (Game Theory & Behavioral Economics) aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie doorliep Van Dijk twee stages, een bij venture capitalist VOC Capital Partners en een bij een startup in Londen. Momenteel werkt hij als sales development representative bij Flexport, een internationale douane-expediteur en vrachtvervoerder.

Daan Alberdingk Thijm zal begin februari, tegelijk met Titus van Dijk, als Junior Associate starten bij SparkOptimus. De jonge professional is afgelopen zomer afgestudeerd in economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij fusie- en overnamespecialist Oaklins (het vroegere Holland Corporate Finance) op de M&A afdeling.   

Eerdere deze maand lichtte Consultancy.nl al de komst van Elcke Jansen uit, die per 1 januari bij SparkOptimus is gestart als Senior Manager.