Grant Thornton verhuist in Woerden en viert opening kantoor in Arnhem

09 december 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft met een feestelijke opening officieel haar intrek genomen in een nieuwe vestiging in Arnhem. Elders in het land zijn circa veertig medewerkers van de accountants- en adviesorganisatie in Woerden verhuisd naar een nieuw kantoor in dezelfde gemeente.

In mei dit jaar kondigde Grant Thornton aan een nieuwe vestiging te gaan openen in Arnhem. In juli was het zover en sindsdien levert het kantoor, onder leiding van Annemarie Jongerden (voormalig EY partner) en Arjan van Oosten (hiervoor partner bij Bruggink & Van der Velden), een breed scala aan accountancy, audit, financial advisory en adviesdiensten in de regio. “Met de nieuwe vestiging geven we invulling aan onze strategie om door geografische groei meer diensten te kunnen leveren aan klanten. De regio Arnhem en omgeving behoort tevens tot een van de kerngebieden in Nederland, waar wij ons meer op willen richten”, zei bestuursvoorzitter Frank Ponsioen destijds.

Op 22 november jongstleden vond de officiële opening van de Arnhemse vestiging plaats. Zo'n 150 klanten en relaties van Gelderse organisaties, partners en medewerkers van Grant Thornton en familie en belangstellenden uit de regio woonden de opening bij. De opening werd verzorgd door Frank Ponsioen en de twee partners die leiding geven aan het lokale kantoor. In een toespraak lieten Jongerden en Van Oosten weten dat ze de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. “Door onze achtergrond kunnen we klanten echt full-service dienstverlening bieden. Aangevuld met de kennis en expertise uit ons internationale netwerk, met wereldwijd meer dan 40.000 mensen in 130 landen, is er geen vraag die we niet kunnen beantwoorden en kunnen we de meest uitdagende opdrachten aan.”

Grant Thornton kantoor in Woerden

Woerden

Rond dezelfde periode (op 28 november) verhuisde het accountancy- en advieskantoor ook haar kantoor in Woerden naar een nieuwe locatie – het bedrijventerrein Snel en Polanen, vlak naast de A12. “De nieuwe vestiging biedt de accountants en adviseurs uitgebreide mogelijkheden tot samenwerking en interactie waardoor de dienstverlening en advisering nog beter afgestemd wordt op de wensen van de klant”, aldus Grant Thornton in een persverklaring.

De praktijk in Woerden richt zich vooral op diensten op het gebied van subsidies, pensioenen, loonbelasting en estate planning, en werkt voor klanten in onder meer de zuivelindustrie, de aannemerij, de autobranche en de medische sector.