Drie nieuwe professionals versterken adviesbureau Möbius

07 november 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Leoné Jonkergouw, Lennart Vinke en Sophie Sadek hebben het adviesteam versterkt van Möbius, met 150+ projectmanagers en consultants een adviesbureau gespecialiseerd in managementadvies, coaching en onderzoek. De drie nieuwe young professionals zijn binnen Möbius Nederland gestart als Business Consultant en versterken het adviesbureau vanuit hun verschillende achtergronden.

Leoné Jonkergouw behaalde eerder dit jaar haar Master in Marketing Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Eerder volgde ze de bachelor International Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vers uit de schoolbanken is ze nu klaar om ervaring als Business Consultant op te doen en aan de slag te gaan bij Möbius. Jonkergouw voelde zich direct welkom bij Möbius en geeft aan: “Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je de open cultuur en de frisse wind die binnen Möbius waait. Je wordt dan ook echt meegevoerd door het enthousiasme en de gedrevenheid van collega’s.” 

Ze waardeert vooral de steile leercurve bij het adviesbureau: “Als startende junior consultant wordt je direct actief ingezet op projecten bij de klant waardoor je leercurve ontzettend groot is, zowel professioneel als persoonlijk. Je wordt constant uitgedaagd om steeds kleine veranderingen door te voeren die uiteindelijk een groot resultaat met zich meebrengen.”
Leoné Jonkergouw, Lennart Vinke, Sophie Sadek

Lennart Vinke is in 2012 afgestudeerd aan Tilburg University. Daar rondde hij de Bachelor Bedrijfseconomie, Master Strategic Management en Master Supply Chain Management af. Na zijn opleiding is hij eind 2012 aan de slag gegaan als consultant bij Nova Reperta, een Belgisch adviesbureau. Daar heeft hij ruime ervaring op kunnen doen in onder andere Lean, Change en Project Management. Half 2016 is ook Vinke als Business Consultant aan de slag gegaan bij Möbius.

Over zijn keuze voor Möbius zegt hij: “Möbius is grondig anders. Door vergevorderde expertise in de diverse levensfases van een bedrijf en ruime ervaring in een groot aantal sectoren, is Möbius in staat om daadwerkelijk resultaat te bereiken. Met klanten werken we aan kleine en grote, innovatieve, gedurfde en duurzame oplossingen. Het samen met de klant werken aan innovatieve oplossingen spreekt mij enorm aan.” 

Sophie Sadek rondde in 2013 de bachelor Business Administration - Hotel Management in Maastricht af. Na het behalen van haar bachelor kwam ze in aanraking met de consultancy-branche, waar ze als Adviseur Werving & Selectie twee jaar werkervaring opdeed bij Customerfactory, een boutique adviesbureau. In 2015 rondde ze het schakeljaar van de Erasmus Universiteit Rotterdam af en in 2016 behaalde ze de master Organizational Change & Consulting aan dezelfde universiteit. Sadek over haar motivatie zich bij Möbius aan te sluiten en over hoe het bureau zich volgens haar onderscheidt: “Möbius is écht anders. Veel adviesbureaus denken mooie plannen uit en leveren strategische rapporten op, die vervolgens onderop de stapel eindigen. Wij werken mee vanuit het klantenperspectief om een duurzame oplossing te bieden, iets wat mij als 'doener' zeer aanspreekt. In mijn ogen is dit ook de enige manier om draagvlak te creëren bij de klant, waardoor een verandering met succes doorgevoerd kan worden.”

Begin 2016 werd het team van Möbius al versterkt door de komst van vier nieuwe professionals
: Nick ten Brinke, Simone Lavrijsen, Marjolein Hendriks en Marco van Marle.