Marije Bockholts treedt toe tot OPQ Advisory Network

08 november 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

OPQ Advisory Network heeft de ervaren consultant Marije Bockholts aan haar gelederen toegevoegd. Bockholts wordt de zestiende deelnemer van het netwerkbureau.

Marije Bockholts heeft ruim 16 jaar ervaring als consultant. Na een studie technische natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven begon ze haar carrière bij Accenture. Bij de adviesorganisatie was ze betrokken bij diverse IT-consultancyprojecten, van implementaties van eCommerce tot grote data migraties. Na het voltooien van een MBA aan de Rotterdam School of Management stapte Bockholts over naar Deloitte, waar ze zich tijdens business transformaties bezighield met het raakvlak tussen IT en de business. 

Na zo’n drie jaar bij het Big Four kantoor is Bockholts eind 2008 voor zichzelf begonnen. Onder de vlag van ‘MBC Marije Bockholts Consultancy’ heeft ze de afgelopen acht jaar diverse projecten begeleid, waarbij ze zich specialiseert in infrastructurele projecten, en dan voornamelijk op het gebied van tunnel technische installaties en tunnelveiligheid.

Marije Bockholts

Afgelopen maand besloot Bockholts om zich te aan te sluiten bij OPQ Advisory Network, een netwerkbureau dat in maart dit jaar is opgericht door drie initiatiefnemers (Jan Willem Pauw, Arjen Simonis en René Gillijns). “Het zelfstandig ondernemerschap bevalt mij erg, maar soms mis ik toch de samenwerking en kennisdeling. Daarom heb ik besloten mij aan te sluiten bij OPQ Advisory Network.” 

Met de toetreding van OPQ Advisory Network telt het bureau, inclusief Bockholts, 16 deelnemers. “Alle deelnemers hebben bewust gekozen voor zelfstandigheid, maar dan wel gekoppeld aan een intensief gezochte samenwerking in OPQ. Deze bundeling van kennis en ervaring, in combinatie met onze lean en mean virtuele organisatie en track record, maakt OPQ tot een unieke adviesboutique”, aldus Gillijns.

Over de nieuwste deelnemer van OPQ zegt Gillijns: “Marije heeft ervaring in zowel business als IT en is met haar expertise en capaciteiten in staat om een brug te bouwen tussen de twee werelden.”

Bockholts zelf laat weten zich te verheugen over haar nieuwe avontuur, en voegt toe, “Ik hoop zowel mijn kennis te kunnen overdragen als ook te kunnen leren van de andere professionals in het netwerk. En ik kijk ernaar uit om in de toekomst mooie opdrachten te kunnen uitvoeren met andere OPQ-ers.”