Amy Davies, Imad Khaoiri en Daniël Hack versterken Adjust

30 juni 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Inkoopadviesbureau Adjust heeft zijn adviesteams versterkt met drie nieuwe professionals. Onderzoeker en consultant Amy Davies versterkt het team Sociaal Domein van het bureau, terwijl inkoopadviseur Imad Khaoiri is begonnen als Senior Consultant in het Publiek team van Adjust. Daniël Hack zal zich na zijn afstuderen bij het Privaat team van het adviesbureau voegen.

Amy Davies studeerde in 2008 af van haar Master in International Public Health aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na verschillende korte projecten bij zorginstelling Altrecht, Rijkswaterstaat, ZonMw en Zibo Public Health Consultancy, ging Davies in 2011 voor vier jaar aan de slag als Counseler bij Professionals in NAH. In deze functie begeleidde zij mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Sinds de start van haar carrière is Davies actief als onderzoeker van onder andere het maatschappelijk verantwoord inzetten van zorgpersoneel, de inkoop en het ethisch testen van medicijnen, en heeft ervaring opgedaan als adviseur binnen overheidsprojecten, waaronder voor de ministeries van Binnenlandse Zaken en Economische Zaken. In haar laatste functie was zij actief als Consultant voor overheidsadviesbureau Sira Consulting.

Imad Khaoiri startte na zijn studie Logistiek en Economie aan de Hogeschool Rotterdam als Contractbeoordelaar bij Gemeentewerken Rotterdam. Na ruim 2 jaar en meer dan een handvol cursussen en trainingen promoveerde hij tot Adviseur Aanbestedingszaken voor Stadsontwikkeling Rotterdam. In deze functie heeft Khaoiri ruime ervaring opgedaan als adviseur in de sector Bouw & Infra en de daaraan gerelateerde diensten en leveringen. Het laatste halfjaar was Khaoiri actief als Adviseur Inkoop & Aanbestedingszaken voor de afdeling Bestuurs- en concernondersteuning van de gemeente. 

Amy Davies, Imad Khaoiri, Daniel Hack - Adjust

Daniël Hack rond naar verwachting in juli dit jaar zijn Master Supply Chain Management aan de Rijksuniversiteit Groningen af. Voor zijn afstudeeronderzoek loopt hij momenteel stage bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Hiervoor studeerde hij in 2014 af van zijn Bachelor Commerciële Economie. Tijdens zijn Bachelor liep Hack stage bij bouwmaterialenproducent Wavin Group. Naast zijn studie heeft hij de minors ‘Strategisch Inkoop Management’ en ‘Supply Chain Management’ gevolgd.

Zowel Amy Davies als Imad Khaoiri zijn in de afgelopen maand gestart bij adviesbureau Adjust Consulting. Bij de supply chain en inkoopspecialist uit Amstelveen is Davies, vanuit haar jarenlange praktijk- en onderzoekservaring op de gebieden zorg, gezondheid en sociale vraagstukken, in juni gestart als Architect Sociaal Domein. Haar nieuwe collega’s bij Adjust zeggen over haar: “Bij de uitvoering van projecten heeft Amy oog voor de verschillende belangen van partijen en brengt zij deze samen. Ze is sociaal bewogen en ‘de mens centraal’ is een belangrijke waarde voor haar.”

Khaoiri is gestart in het team Publiek. Adjust over de nieuwe aanwinst: “Door zijn open en ondernemende houding gaat Imad uitdagingen binnen verschillende inkoopcategorieën en domeinen niet uit de weg. Hij past daarbij zijn opgedane kennis, kunde en ervaring telkens op slimme wijze pragmatisch en projectmatig toe.”

Hack zal na het afronden van zijn Master in augustus starten bij het bureau. Hij versterkt het team Privaat. “Daniël gebruikt zijn communicatieve vaardigheden om projecten te kunnen leiden, structureren en managen. Daarnaast kan hij door middel van goed luisteren de problemen en behoeften van organisaties goed in kaart brengen om zo tot de beste adviezen te komen”, aldus zijn nieuwe werkgever.

Eerder dit jaar breidde Adjust zijn team ook al uit met drie nieuwe professionals (René Hooijmaijers, Dennis Bruijn en Heidi van Schagen) en werd het door Gemeente Haarlemmermeer verkozen tot preferred supplier voor inkoopadviesdiensten.