Drie nieuwe professionals versterken Adjust Consulting

02 juni 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Adjust Consulting, een supply chain en inkoopspecialist uit Amstelveen, heeft zijn team de afgelopen maanden uitgebreid met drie nieuwe professionals. René Hooijmaijers heeft zich als Associate verbonden, Dennis Bruijn en Heidi van Schagen zijn beide gestart als Architect / Senior Adviseur Sociaal Domein.

René Hooijmaijers is een professional met meer dan twintig jaar ervaring en ruime expertise in supply chain management, en is bijna tien jaar actief als zelfstandig Consultant en Interim Manager vanuit zijn eigen onderneming GoldFish Management. Gedurende zijn loopbaan was Hooijmaijers onder meer werkzaam binnen gebieden als procurement, sourcing, logistiek, sales, business development en general management en werkte hij binnen verschillende branches, waaronder FMCG, retail, farmacie en kantoorproducten. Hooijmaijers vervulde meerdere managementrollen, was vooral actief binnen internationale omgevingen en werkte en woonde jarenlang in het buitenland. Hooijmaijers heeft veel ervaring met complexe veranderprocessen, probleemanalyses en het implementeren van oplossingen. Zijn loopbaan startte Hooijmaijers als Purchasing Manager bij Hero Foods, na het behalen van een Master in Supply Chain Management.

Recentelijk sloot Hooijmaijers zich vanuit GoldFish Management aan als associate bij Adjust Consulting, een inkoop- en supply chain adviesbureau uit Amstelveen. “Als Associate bij Adjust zal René met zijn profiel een enorme verrijking zijn voor advisering en implementatie”, zegt Adjust Consulting over de komst van de ervaren supply chain expert.

René Hooijmaijers, Dennis Bruijn, Heidi van Schagen - Adjust Consulting

Onlangs zijn ook Dennis Bruijn en Heidi van Schagen aangesteld bij Adjust Consulting, die beiden zijn gestart als Architect Sociaal Domein / Senior Adviseur Sociaal Domein. Bruijn heeft ruim 24 jaar aan gemeentelijke ervaring, waarvan 21 jaar op het gebied van Wmo en voormalige Wvg. In zijn laatste rol was hij zo’n vierenhalf actief binnen de gemeente Hoorn, waar hij werkzaam was als senior inkoopadviseur, contractmanager sociaal domein en senior beleidsmedewerker Wmo. Voor zijn tijd in Hoorn werkte Bruijn achtenhalf jaar voor Gemeente Castricum, drieënhalf jaar voor Gemeente Langedijk en acht jaar voor Gemeente Heiloo. Gedurende deze periode was hij onder meer actief als kwaliteitsmedewerker, beleidsadviseur, inkoper en contractmanager.

Over de versterking van het team met Bruijn zegt Adjust Consulting: “Dennis heeft door zijn jarenlange werkzaamheden bij diverse gemeenten een grote politieke sensitiviteit ontwikkeld die hij goed weet in te zetten bij inkooptrajecten. Hij stelt de burger en de belangen van alle betrokkenen centraal en denkt in oplossingen.”

Van Schagen is net als Bruijn afkomstig van de Gemeente Hoorn, waar zij zo’n anderhalf jaar in een gelijknamige functie werkzaam was. Daarvoor was zij bijna dertien jaar actief als Beleidsmedewerker Sociale Zaken voor de Noord-Hollandse gemeente. Van Schagen heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van beleid, inkoop en contractmanagement op de terreinen Schuldhulpverlening, Inburgering & Asielbeleid en de laatste jaren op de Wet maatschappelijke ondersteuning en Jeugdhulpverlening. Van Schagen begon haar loopbaan als pedagogisch medewerker en pleegouder bij Parlan Jeugdhulp.

Adjust Consulting zegt over de toegevoegde waarde van Van Schagen: “Heidi is klantgericht en heeft hierdoor het vermogen de belangen van alle betrokken partijen te overzien en te verbinden tot het best mogelijke resultaat. Helder en out of the box denken, samenwerken en verbinden zijn kenmerkend voor haar manier van werken.”