Willis Towers Watson Nederland benoemt nieuw Leadership team

17 mei 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Willis Towers Watson heeft zijn managementteam in Nederland uitgebreid van vijf naar zes leden. De nieuwe bestuursrol, Head of Clients, wordt ingevuld door Andrew Davies.

Door de megafusie tussen Willis Group en Towers Watson, die 5 januari jongstleden formeel van kracht werd, is Willis Towers Watson afgelopen maanden wereldwijd bezig geweest met het vormgeven van nieuwe managementteams. In onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is dit proces al afgerond, en inmiddels is ook in ons land helderheid over het nieuwe Leadership team. 

Eerder dit jaar werd al bekend dat Bart den Hartog, hiervoor topman van Towers Watson Nederland, de leiding krijgt over Willis Towers Watson Nederland. Daarnaast staat hij ook aan het roer van de Benelux organisatie. Het bestuur bestaat verder uit drie leden van het Human Capital & Benefits segment: Hamadi Zaghdoudi (Retirement), Angel Hoover (Talent & Rewards) en Paul Dehue (Health & Benefits). Jeroen Everling leidt het segment Corporate Risk & Broking.

MT van Willis Towers Watson Nederland

Nieuw is de rol van Head of Clients – deze functie wordt vervuld door Andrew Davies. “Met de toevoeging van de rol van Head of Clients binnen het team, zijn wij nog meer in staat om onze klanten te voorzien van een geïntegreerde dienstverlening en de brug te bouwen tussen deze segmenten. Bovendien sluit het naadloos aan op onze strategie, waarbij het centraal stellen van de klant de hoogste prioriteit blijft,” aldus Den Hartog.

Over het zeskoppige managementteam zegt hij: “Met deze benoemingen hebben we een zeer representatief Leadership team.”

Wereldwijd heeft Willis Towers Watson een omzet van ruim $8,2 miljard en circa 39.000 werknemers in 120+ landen.