Bart den Hartog leidt Willis Towers Watson Benelux

17 februari 2016 Consultancy.nl

Bart den Hartog, de topman van Towers Watson Nederland, is aangesteld als Head of Benelux van Willis Towers Watson. In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan de activiteiten in Nederland, België en Luxemburg.

Op 5 januari jongstleden ontstond Willis Towers Watson na de megafusie van Willis Group en Towers Watson. Met een omzet van ruim $8,2 miljard en circa 39.000 werknemers in 120+ landen behoort Willis Towers Watson tot de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld.

Als gevolg van integratie wordt de topstructuur van de consultant, broker en solutions provider wereldwijd in lijn gebracht met het nieuwe organisatiemodel. De dienstverlener opereert met vier practice areas – Human Capital & Benefits (HCB), Investment, Risk & Reinsurance (IRR), Corporate Risk & Broking (CRB) en Exchange Solutions (ES) – en verschillende regionale en landenorganisaties.

Afgelopen week maakte Willis Towers Watson bekend dat Bart den Hartog (47) is aangesteld als topman van de Benelux-activiteiten. Hij gaf hiervoor leiding aan de Nederlandse tak van Towers Watson, en bekleedde daarvoor de rol van Head of Retirement Solutions in ons land. Den Hartog is sinds 1990 in dienst bij de onderneming, en maakte onder meer ook de fusie mee van Towers Perrin en Watson Wyatt in 2010.

“Door de fusie zijn wij in staat een breder portfolio aan te bieden en nog beter in staat onze klanten te laten excelleren. Ik kijk er daarom naar uit om in mijn nieuwe rol verder vorm te geven aan de expansie van onze organisatie in de Benelux en te werken met een team van professionals die elkaar aanvullen en versterken”, aldus Den Hartog.

Jeroen Everling (43), voorheen CEO van Willis Group Nederland, gaat binnen de Benelux leiding geven aan het segment Corporate Risk & Broking.

Nieuws

Meer nieuws over