Watson Wyatt en Towers Perrin zijn gefuseerd

04 januari 2010 Consultancy.nl

Towers Perrin en Watson Wyatt zijn vanaf vandaag gefuseerd en vormen samen Towers Watson. De totale transactie heeft een waarde van $4 miljard.

Mededingingsautoriteiten in de V.S., de Europese Commissie en aandeelhouders hadden al eerder in 2009 toestemming gegeven voor de transactie.

Towers Perrin en Watson Wyatt hebben bekendgemaakt dat de fusie zal leiden tot duurzame groei en toegenomen winstcapaciteit door de bredere portfolio en grotere geografische footprint. Towers Watson CEO John Haley, "de combinatie van Towers Perrin en Watson Wyatt in Towers Watson creëert een van ’s werelds leidende bedrijven in de consultancybranche en is goed gepositioneerd voor duurzame groei en winstcapaciteit in alle landen en bedrijfssegmenten”.

Door de fusie heeft Towers Watson 140,000 consultants in dienst en is hiermee een van de grootste adviesbureaus ter wereld. Towers Watson richt zich op HR dienstverlening als employee benefits, talent management, rewards en op financiële diensten als risicomanagement en capital management.

Nieuws

Meer nieuws over