Anoesjka van Aanholt partner Boer & Croon Management

29 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Per 1 december 2015 is Anoesjka van Aanholt gestart als partner bij Boer & Croon Management. Van Aanholt werkte de afgelopen achttien jaar voor FunktieMediair, een interim- en recruitmentbureau voor de zorgsector dat sinds 12 oktober 2015 is samengevoegd met Randstad Zorg. De nieuwe Boer & Croon Management partner gaat zich richten op executive search van bestuurders, directeuren en toezichthouders, en interim management in de zorg.

Anoesjka van Aanholt is een ervaren HRM-professional, met zo’n twintig jaar ervaring. Het grootste gedeelte van haar loopbaan werkte zij voor FunktieMediair, een recruitment en interim-bureau voor de publieke sector met een focus op de zorg. Van Aanholt werkte zich de afgelopen achttien jaar binnen het bureau op van Consultant Recruitment tot Directeur Recruitment en Interim, de rol die zij de afgelopen twee jaar bekleedde. In die functie was zij binnen FunktieMediair verantwoordelijk voor de aansturing van recruitment & executive search en interim management & professionals. In de twee jaar daarvoor gaf zij leiding aan het kantoor in Amsterdam, en was ze verantwoordelijk voor de assessment & development dienstverlening voor FunktieMediair in zijn geheel.

Alvorens zij haar loopbaan startte behaalde Van Aanholt een Bachelor in European Business Administration aan de Hogeschool INHOLLAND, waarna ze startte als intercedent bij Short Track. Tien jaar later – inmiddels werkzaam bij FunktieMediair – behaalde Van Aanholt bovendien een master in Managing Human Resources aan de Hogeschool West-Brabant.

In oktober 2015 werd FunktieMediair geïntegreerd met Randstad Zorg onder de naam Randstad Zorg Management, Staf & Professionals. Het bureau was al sinds 2008 onderdeel van Randstad Groep Nederland, maar is sinds oktober niet langer actief als separaat Randstad merk.

Twee maanden later besloot Anoesjka van Aanholt de overstap te maken naar Boer & Croon Management, een Nederlands managementbureau dat zich hoofdzakelijk richt op het leveren van managers op bestuurs- en directieniveau. Van Aanholt is per 1 december bij Boer & Croon Management benoemd tot Partner, en zal zich gaan richten op interim management en executive search van bestuurders, directie en raden van toezicht in de publieke sector en specifiek in de zorg.

Eerder deze maand werd Boer & Croon Management door Nederlandse managers verkozen tot een van de beste interim management bureaus van het land.