Drie nieuwe professionals gestart bij adviesbureau Turner

10 december 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Drie nieuwe professionals zijn onlangs gestart bij organisatieadviesbureau Turner – Lot Verburgh en Dodijn Velema zijn aangesteld als adviseurs en Evelien Hellenthal is bij het bureau gestart als Business Analist & Support. Verburgh is gepromoveerd psychologe (VU) en zal de Onderwijspraktijk van Turner verterken, Velema en Hellenthal, respectievelijk afkomstig van Boer & Croon en PwC, voegen zich beiden bij Turner’s Finance praktijk.

Lot Verburgh behaalde een Bachelor psychologie (richting kennis & onderwijs) aan de Universiteit Twente, waarna zij startte met een onderzoeksmaster in de cognitieve neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens deze Master behaalde ze ook de aantekening sportpsychologie aan de faculteit Bewegingswetenschappen. Eerder dit jaar promoveerde Verburgh aan de Vrije Universiteit, waarbij ze de relatie tussen sport en cognitief functioneren van kinderen, en talentvolle voetballers in het bijzonder onderzocht. Daarnaast deed ze onderzoek en gaf zij advies op het gebied van hersenletsel en herstel bij de KNVB en diverse eredivisieclubs waaronder Ajax en FC Utrecht.

Lot Verburgh - Dodijn Velema - Evelien HellenthalDodijn Velema studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Twente en vervolgde met de studie International Economics & Business aan de Universiteit Utrecht en Lund University in Zweden. Na haar studieperiode koos zij voor een driejarig Young Executive Management Development programma bij BoerCroon, waar ze opdrachten in de profit en non-profit sector uitvoerde, daarbij intensief gecoached door ervaren managers. Vanuit het ontwikkelingsprogramma werd ze de afgelopen drie jaar onder meer als Project manager ingezet bij zorgverzekeraar Eno, als Consultant bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en als Project manager bij het Centraal Bureau Fondsenwerving en investeringsmaatschappij Varova Investments.

Evelien Hellenthal studeerde Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie vervulde ze diverse functies binnen commissies en besturen, waarin ze zich bezighield met het organiseren van verschillende projecten. Hellenthal is verder geïnteresseerd in ondernemerschap en hoe bedrijven en ondernemingen echt ‘sustainable’ kunnen zijn en hun rol en verantwoordelijkheid in een steeds complexere samenleving kunnen innemen. Daarom volgde Hellenthal bovendien de joint master ‘Entrepreneurship’ aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam en volgde zij bij PwC een onderzoeksstage op het gebied van social enterprises.

Zowel Verburgh, Velema als Hellenthal hebben zich aangesloten bij Turner, een consultancybureau dat zich onder meer specialiseert in strategie-implementatie, operational excellence en performance management. Het bureau uit Leusden levert deze diensten binnen uiteenlopende sectoren variërend van de financiële en zakelijke dienstverlening, de bouw/industrie & groothandel, uitgeverijen en de media, tot het onderwijs, de publieke sector en de zorg. Verburgh versterkt als Organisatieadviseur de Onderwijspraktijk van Turner, Velema en Hellenthal hebben zich beiden aangesloten bij de Finance tak van Turner, respectievelijk als Consultant en Business Analist & Support.

Turner kantoorEerder in 2015 werd het team van Turner al uitgebreid met de komst van ex KPN professionals Peter Weijland, die in augustus is begonnen als Programma Manager Onderwijs en zich bezighoudt met strategie-implementatie binnen het hoger onderwijs (HBO en WO). En begin dit jaar nam Martijn Babeliowsky – inmiddels zo’n acht jaar in dienst – plaats in de bureauleiding van Turner, waarbij hij verantwoordelijk is gebleven voor Turner’s Synergy Excellence praktijk.