Yannick Lataster en Isis Hommema versterken team AEF

03 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Andersson Elffers Felix (AEF) heeft zijn consultancyteam onlangs uitgebreid met twee nieuwe young professionals. Per 1 november zijn Isis Hommema en Yannick Lataster bij het Utrechtse consultancybureau begonnen als adviseur. Hommema liep eerder al stage bij AEF, en werkte hiervoor een halfjaar voor verzekeraar Amlin Europe. Lataster is afkomstig van netwerkbedrijf Alliander, waar hij de afgelopen twee jaar ervaring opdeed als Technical Trainee.

Isis Hommema studeerde General Management aan de Erasmus Universiteit. Naast haar studie was ze onder andere actief in de Universiteitsraad van de Universiteit van Utrecht (UU), waar ze haar bachelor sociale psychologie volgde. Hommema was het afgelopen halfjaar werkzaam als business analist bij verzekeraar Amlin Europe, waar zij ervaring opdeed met kwantitatieve analyses, monitoring en control.

Daarvoor liep Hommema ruim een half jaar stage bij organisatieadviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF). Als stagiair werkte ze mee aan diverse projecten, zowel in teamverband als zelfstandig en ondersteunde ze de adviseurs van het bureau. Projecten waarbij ze betrokken was waren onder andere in het primair onderwijs, bij de politie en in de zorg.

Yannick Lataster voltooide in 2013 zijn master Geologie aan de UU. Daarnaast volgde Lataster meerdere cursussen en trainingen op het gebied van politiek, leiderschap en bestuurlijke financiën. De afgelopen twee jaar was hij als trainee werkzaam bij netwerkbedrijf Alliander, waar hij ervaring opdeed op het snijvlak van techniek en management tijdens een drietal projecten.

Verder is Lataster gemeenteraadslid in de gemeente Kerkrade, en actief binnen de lokale tak van politieke partij CDA. Ook is Lataster actief in de muziekbranche, als bestuurslid van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) en comitélid Young Generation voor de World Music Contest Kerkrade.

Zowel Isis Hommema als Yannick Lataster zijn begin november begonnen als adviseur/consultant bij AEF. Zij zullen hun kennis en ervaring inzetten voor de opdrachtgevers van het adviesbureau en ondersteuning bieden bij de maatschappelijke vraagstukken van overheden, publieke en private organisaties.