Marinda Gaillard nieuwe project- en procesmanager p2

02 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het team van programma- en projectmanagementbureau p2 is onlangs uitgebreid met Marina Gaillard als nieuwe project- en procesmanager. Gaillard is afkomstig van ICT dienstverlener CGI, waar ze als Business Consultant betrokken was bij projecten op het gebied van duurzame energievoorziening.

Na in 2008 te zijn afgestudeerd in Technische Bestuurskunde aan de TU Delft besloot Marinda Gaillard een tweejarig Management Traineeship te volgen bij energieaanbieder Essent. Binnen dat traject voerde ze onder meer markt- en portfolioanalyses door bij Powerhouse, werd ze ingezet als projectmanager Smart Storage bij Enexis en ondersteunde ze in het kader van een veranderprogramma bij Essent Local Energy Solutions met projectontwikkeling. Bovendien groeide ze uit tot President van het bestuur van Jong Essent, de interne tak binnen de organisatie die diverse activiteiten voor jonge werknemers organiseert, waaronder trainingen en netwerkevenementen.

Marinda Gaillard - p2

Binnen Essent groeide ze door tot Business Developer, een rol waarin ze verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten en diensten voor zakelijke klanten. Gaillard richtte zich voornamelijk op duurzame energie-oplossingen en co-creatie van duurzame business met klanten van Essent. Daarnaast was ze als projectmanager betrokken bij diverse projecten.

Na drie jaar als Business Developer te hebben gewerkt verruilde Gaillard Essent voor ICT dienstverlener CGI. Ze werd aangesteld als Business Consultant en Project manager Smart Energy en realiseerde binnen CGI diverse projecten op het gebied van duurzame energievoorziening. Daarbij werkte ze veelal in samenwerkingen tussen energieleveranciers, netbeheerders, overheden en bedrijfsleven.

Vorige maand besloot Marinda Gaillard een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze sloot zich aan bij p2, een bureau uit Rossum dat zich specialiseert op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement. Bij p2 is Gaillard aangesteld als Project- en procesmanager en zal zich in haar nieuwe rol vooral bezighouden met complexe opgaven rondom de energietransitie en stedelijke verduurzaming.