Projective versterkt met projectmanager Barry de Koe

18 november 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Belgische specialist in programma- en projectmanagement Projective haalde begin september Barry de Koe binnen. Na meer dan negen jaar als projectmanager bij LogicaCMG en Atos (waar hij werkte voor Royal Bank of Scotland en ABN Amro), maakte hij de overstap naar Projective. “Ik word hier omringd door mensen met vijftien jaar ervaring en meer. Belangrijk, aangezien ik veel wil bijleren. Ik merk dat ik hier grote stappen kan maken.”

Barry de Koe heeft net zijn derde maand bij Projective achter de rug. “Mijn dagelijks werk is op zich niet veel veranderd. Er is afgesproken dat ik mijn opdracht bij ING, waar ik voor Atos aan de slag was en die in een cruciale fase zit, afmaak. Maar de mensen achter Projective heb ik wel al leren kennen tijdens een zeer fijne introductiedag.”

Na zijn studies aan de Hogere Economische School in Amsterdam ging Barry de Koe aan de slag bij CMG, het latere LogicaCMG (en inmiddels CGI). Vervolgens werkte hij twee jaar voor Svenska Handelsbanken (kantoor Amsterdam), één van de grootste financiële instellingen van Zweden. In 2006 keerde hij terug naar zijn oude werkgever LogicaCMG. Daar maakte hij kennis met projectmanagement; de stiel waarin hij zich de daaropvolgende jaren zou verdiepen. In 2008 ging hij aan de slag bij Atos, waar hij werkzaam was binnen verschillende divisies zoals Atos Consulting. Op 1 september maakte hij de overstap naar Projective, met meer dan 100 projectmanagers en adviseurs één van de grotere gespecialiseerde projectmanagement specialisten van West-Europa.

Barry de Koe - Projective


“De overstap naar Projective was een heel duidelijke keuze. Ik voelde meteen een goede match met het bedrijf. Ik maak nu deel uit van een groep mensen die allemaal projectmanager zijn en waarvan sommigen ondertussen al meer dan vijftien jaar ervaring hebben. Dat vind ik enorm belangrijk, want in deze fase in mijn carrière wil ik veel bijleren van anderen. Ik merk dat ik bij Projective grote stappen kan maken.”

Hoe hij zijn toekomst ziet? “Ik wil in de eerste plaats een positief uithangbord voor Projective zijn en aan de klanten laten zien waar Projective voor staat. Op persoonlijk vlak wil ik mijn kennis en skills op het vlak van projectmanagement uitbreiden. Ik wil me ook verdiepen in programmamanagement. Bij Projective staan we niet stil, dat is zeker.”

Eerder dit jaar breidde Projective Nederland het team uit met Karel Ramdin.