Karel Ramdin versterkt Projective als Project Manager

17 februari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Projective, een specialist in project- en programmamanagement in de financiële sector, heeft de gelederen versterkt met Karel Ramdin. Sinds januari versterkt hij het team van Projective Nederland. Met Ramdin consolideert Projective verder haar aanwezigheid op de Nederlandse markt. 

Karel Ramdin heeft zeven jaar ervaring als projectmanager binnen de domeinen Finance, Risk en meer recent EIM (Enterprise Information Management), met name binnen de bankensector. Hij is gespecialiseerd in integratie- en migratietrajecten voor Finance en projecten op het gebied van Master Data Management. Ramdin rondde twee masters af aan de Nyenrode Business Universiteit: in Business Administration and Management en later ook in Accounting and Finance.

Karel Ramdin - Projective

Projective
Begin dit jaar koos Ramdim voor een nieuwe uitdaging, waarbij de keuze is gevallen op Projective, een organisatie die zich volledig focust op project management binnen de financiële sector.

Projective werd in 2006 opgericht en is sindsdien gegroeid naar een team van circa 100 (ervaren) projectmanagers, werkzaam in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Voor de komende jaren heeft het adviesbedrijf ambitieuze doelstellingen geformuleerd - tegen 2017 wil Projective het personeelsbestand verdubbelen. Met de aanstelling van Ramdim, die als Project Manager aan de slag gaat, consolideert Projective verder haar positie op de Nederlandse markt.