Quint promoveert Peter-Paul Verhoef tot Client Director Finance

10 november 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Quint Wellington Redwood, een adviesbureau dat zich toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft Peter-Paul Verhoef benoemd tot Client Director Finance. In zijn nieuwe functie richt hij zich op het versterken en uitbouwen van klantrelaties in de financiële sector.

Peter-Paul Verhoef (33) is sinds september 2013 werkzaam voor Quint. De afgelopen periode was hij als accountmanager verantwoordelijk voor Quint Academy, de opleidingspraktijk van het consultancybureau. Daarvoor was hij werkzaam voor Software Improvement Group, Gartner, Dell en de Nationale Postcode Loterij.

In zijn nieuwe rol als Client Director Finance wordt Verhoef verantwoordelijk voor relatiemanagement en business development, met een focus op spelers in de financiële sector.

“Vanuit mijn vorige rol bij Quint Academy is een netwerk ontstaan dat zowel de financiële sector als ook de zorg, overheid en industrie omvat. Deze stap naar Client director Finance is voor mij als relatieman een mooie en logische nieuwe stap, waarbij ik mijn kennis, ervaring en intuïtie optimaal in kan zetten,” aldus Verhoef.

De dienstverlening van Quint aan banken, verzekeraars en andere financiële organisaties centreert zich rondom thema’s als Sourcing, Lean, Agile, DevOps, Service Integratie en IT Governance. Ook begeleidt het bureau financiële instellingen met de transformatie naar digital enterprises, waarbij het advies verleent over onder meer mobility, cloud, robotics, big data en het internet of things.

Maurice Boon, CEO van Quint: “Met de benoeming van Peter-Paul versterken we ons vooral expertgedreven team bewust uit met relationele competenties. We doen dit omdat we naast een expertmatige aanpak ook geloven in langdurige relaties. Peter Paul is met zijn innemende persoonlijkheid en zijn nieuwsgierigheid naar de vraag achter de vraag bij uitstek geschikt om de verbinding tussen onze opdrachtgevers en experts vorm te geven.”