p2 versterkt team met 4 projectmanagers en adviseurs

26 oktober 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De afgelopen maand heeft programma- en projectmanagementspecialist p2 zijn team met vier nieuwe adviseurs / projectmanagers uitgebreid. Noor Focken – onder meer afkomstig van AEF – is gestart als strategieadviseur; Anouk Keune en Mirrijn van Eijk zijn aangesteld als projectmanagers; Christiaan van Dijk is als organisatieadviseur aan het adviesteam toegevoegd.

Noor Focken is een professional met ruim zes jaar ervaring in de adviesbranche. Ze werkte onder meer anderhalf jaar voor RWE Consulting als Senior Consultant in Den Bosch en Essen, Duitsland. Bovendien werkte ze vierenhalf jaar als Consultant voor Utrechts adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF), waar zij zich voornamelijk richtte op het ontwerpen en implementeren van bestuurlijk-organisatorische veranderingen, evaluaties en bedrijfsplannen.

Anouk Keune studeerde Geschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich voornamelijk in Nederlandse politieke geschiedenis. Tijdens haar studie liep zij onder meer stage bij het internationale bureau van D66. Na haar studie ging Keune twee jaar aan de slag als trainee bij de Provincie Gelderland, waar ze daarna ruim een half jaar aan de slag ging als beleidsadviseur. In haar tijd bij de provincie heeft ze zich onder meer gericht op fietsbeleid, logistiek en goederenvervoer, toerisme en rivierveiligheid.

Noor Focken, Anouk Keune, Mirrijn van Eijk, Christiaan van Dijk

Mirrijn van Eijk studeerde Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht en behaalde twee mastertitels: in Environmental and Infrastructure Planning in Groningen en in Water and Coastal Management aan de Carl von Ossietzky Universität Oldenburg in Duitsland. Tijdens haar master in Groningen liep Van Eijk stage bij de afdeling Landelijk gebied en water van de Provincie Groningen.

Christiaan van Dijk ging na zijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft aan de slag bij Damen Shipyards, een van de grootste scheepswerven van Nederland, waar hij eerder al stage liep. Van Dijk heeft in zijn ruim zes jaar bij Damen diverse functies uitgeoefend binnen de Supply Chain waarin hij zich onder meer heeft beziggehouden met verbeterprojecten.

In de loop van vorige maand zijn zowel Focken, Van Eijk, Keune en als laatste Van Dijk in dienst getreden bij programma- en projectmanagementbureau p2. Het bureau uit Rossum staat bekend als een specialist op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement en is voornamelijk actief in de sectoren Energie, Food, Mobiliteit, Groene- en stedelijke gebiedsontwikkeling, en het Sociale Domein. 

Focken is als strategieadviseur aangesteld bij het bureau en gaat zich de komende tijd richten op het vergroten van het strategisch vermogen van de klanten van p2, Keune is bij het bureau gestart als projectmanager. Van Eijck is begonnen als junior projectmanager binnen het p2-team Land en Water. Tot slot is Van Dijk gestart als Organisatieadviseur, hij zet zijn expertise en ervaring in om organisaties verder te brengen op het gebied van ontwikkeling en vernieuwing.