Carel van Oldenbeek partner bij Mazars Nederland

02 oktober 2015 Consultancy.nl

Accountants- en advieskantoor Mazars heeft Carel van Oldenbeek benoemd tot partnerVan Oldenbeek zal zich onder andere richten op het verder uitbreiden van de Financial Services praktijk van Mazars Nederland.

Carel van Oldenbeek is gespecialiseerd op het gebied van Financial Services. Hij is sinds 2012 verbonden aan Mazars als accountant en heeft ruime ervaring in audit en adviesdiensten bij nationale en internationale financiële instellingen. Tot zijn klantenkring behoren onder meer banken, financieringsmaatschappijen en (vastgoed)beleggingsfondsen. Zijn expertise ligt onder andere in complexe financiële instrumenten, ISAE 3402 certificering, IFRS vraagstukken en Wft/AIFMD gereguleerde instellingen. Daarnaast is hij lid van de internationale Real Estate Group van Mazars.

Carel van Oldenbeek Mazars

Voor zijn periode bij Mazars werkte Van Oldenbeek zo’n tien jaar voor KPMG en ruim vier jaar voor Big Four branchegenoot Deloitte. Naast zijn werkzaamheden als accountant is Van Oldenbeek actief als scriptiebegeleider aan de Universiteit Nyenrode.

Eerder dit jaar voegde Mazars corporate finance adviseur Thomas Notenboom aan zijn partnerteam. Notenboom werkte daarvoor jarenlang voor onder meer MBCFAccuracy en Talanton Corporate Finance.

Nieuws

Meer nieuws over