Mazars versterkt FAS praktijk met Thomas Notenboom

30 april 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountants- en advieskantoor Mazars heeft zijn Financial Advisory Services praktijk versterkt met Thomas Notenboom. De ervaren consultant maakt de overstap van Mazars Berenschot Corporate Finance, daarvoor werkte hij jarenlang voor onder meer Accuracy en Talanton Corporate Finance.

Thomas Notenboom heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële advisering van beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven en (semi)overheden. Hij is gespecialiseerd in onder meer valuation en litigation support, impairment, fairness opinions en schadeberekeningen, en treedt vanuit zijn expertise regelmatig op als onafhankelijke deskundige voor rechtbanken. Ook is hij bindend adviseur bij aandeelhoudersgeschillen en partijdeskundige voor waarderingen, schadeberekeningen en financiële geschillen.

Notenboom begon zijn carrière in de accountancy, waar hij zo’n tien jaar werkte bij de juridische voorgangers van Deloitte (‘Deloitte Dijker van Dien’), PwC (‘Coopers & Lybrand Dijker van Dien’) en Cuypers Groep. In 1998 besloot hij om op eigen benen te staan en richtte hij samen met een aantal andere firmanten Talanton Corporate Finance op. Notenboom bleef 13 jaar aan het roer van het boutique corporate finance adviesbureau. In oktober 2011 verliet hij het bureau om zich als partner aan te sluiten bij Accuracy – Notenboom besloot om geen onderdeel te worden van BrightOrangeTalanton, ontstaan uit de fusie tussen Talanton Corporate Finance en vijf andere boutique M&A kantoren.

Thomas Notenboom, Mazars

Begin 2013 maakte Notenboom de overstap naar Mazars Berenschot Corporate Finance, waar hij verantwoordelijk werd voor de Valuation & Litigation Support dienstverlening. Twee jaar later kiest hij voor een nieuw avontuur, en is hij inmiddels aan de slag gegaan bij Mazars, waar hij zich zal richten op het verder uitbouwen van de Financial Advisory Services (FAS) praktijk. Binnen de FAS tak van Mazars zijn de Transaction Advisory Services (transaction services en valuation) en Forensic and Investigation Services verankerd.

Naast zijn werkzaamheden bij Mazars is Notenboom als docent actief op het gebied van waardebepaling en impairment aan onder andere Nyenrode en de Rotterdam School of Management. Daarnaast is hij als lid van de Commissie Jaarverslaggeving en de Raad voor de Jaarverslaggeving betrokken geweest bij de implementatie van IFRS in de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving.

Mazars heeft wereldwijd ongeveer 15.000 professionals actief in 73 landen. Mazars Nederland heeft ruim 600 medewerkers verspreid over 10 vestigingen door het land.