Emelia Ang en Sjoerd Hooghof in dienst bij Salveos

27 december 2015 Consultancy.nl

Salvéos Management & Consultancy heeft zich versterkt met twee ervaren consultants. Beide aanwinsten zijn afkomstig van branchegenoten: Emelia Ang maakte eerder dit jaar de switch van Verdonk Kloosters & Associates, terwijl Sjoerd Hooghof volgende maand overstapt van Novius.

Sinds januari is Emelia Ang in dienst van Salvéos. Zij maakte de overstap van Verdonk Kloosters & Associates (VKA), waar zij ruim veertien jaar werkzaam was als business consultant en communicatieadviseur. In haar nieuwe rol bij Salvéos zal zij zich voornamelijk bezighouden met vraagstukken op het snijvlak van business, organisatie en IT, strategische communicatie en stakeholdermanagement. Ang begon haar carrière binnen de consultancy na haar studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 2001 bij M&I/Kompas, later onderdeel van VKA. Voor dit kantoor voerde zij een groot aantal opdrachten uit. Zo werkte zij als communicatieadviseur, projectleider en adviseur aan uiteenlopende vraagstukken binnen het publieke veiligheidsdomein en de zorg. Sinds begin dit jaar is Ang werkzaam voor Salvéos.

Sjoerd Hooghof en Emelia Ang

Eind deze maand komt ook Sjoerd Hooghof, eveneens een ervaren consultant, aan boord bij Salvéos. Hij heeft bijna 15 jaar gewerkt voor Novius Adviesgroep, waar hij na zijn studie Bedrijfskundige Informatica in Nijmegen aan de slag ging. De nadruk in zijn werkzaamheden ligt op project-, implementatie en procesmanagement. Daarnaast heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Business & Informatieplanning. Hooghof zal zich binnen Salvéos richten op verandertrajecten die zich afspelen op het snijvlak van de strategische oriëntatie van organisaties en de daadwerkelijke realisatie, in zowel de profit als non-profit sector.

Met de aanstelling van Ang en Hooghof bestaat het team van Salvéos Management & Consultancy – een bureau dat zich richt op programma’s en adviesopdrachten in het publieke veiligheidsdomein, het sociale domein, de zorg en de financiële dienstverlening – uit 10 consultants. In een reactie op de versterking laat het bureau uit Oosterbeek weten “zeer verheugd te zijn” met de komst van beide adviseurs. “Met Emelia en Sjoerd halen we twee energieke, zeer vaardige en ervaren consultants in huis die goed aansluiten op de vraagstukken die wij vanuit onze opdrachtgevers krijgen aangeboden. Daarnaast brengen zij unieke eigenschappen en complementaire kennis met zich mee, waardoor de samenstelling van het team van Salvéos wordt verrijkt”.

Salvéos Management & Consultancy

Salvéos Management & Consultancy is begin 2014 opgericht, na eerder een aantal jaar te hebben geopereerd onder de naam Sprínckler.

Nieuws

Meer nieuws over