Verdonck, Klooster & Associates koopt M&I/Kompas

11 mei 2010 Consultancy.nl

Verdonck, Klooster & Associates heeft per 1 mei 2010 branchegenoot M&I/Kompas overgenomen. Met de overname van M&I/Kompas krijgt Verdonck, Klooster & Associates (VKA) tevens een sterke positie in de AWBZ-gefinancierde Care sector en bij Woningcorporaties.

Het strategisch ICT adviesbureau VKA is werkzaam voor de publieke sector in Nederland, met name bij de centrale en decentrale overheid en de sectoren Veiligheid, Onderwijs en Zorg. 

Consultancybureau M&I/Kompas is eveneens gevestigd in Zoetermeer en houdt zich bezig met adviesverlening en projecten op het terrein van de ICT, digitalisering en strategische communicatie. 

De overname past in de groeiambitie van VKA, en versterkt haar positie in de Nederlandse consulting markt. Met de aanvullende competenties vanuit M&I/Kompas kan VKA een breder dienstenportfolio aanbieden, en zo haar cliënten nog beter van dienst zijn.

Met deze overname verdwijnt de naam M&I/Kompas uit de markt. Oprichter en directeur / grootaandeelhouder Rob Ruijtenberg blijft na de overname als Associate Partner aan VKA verbonden.

Nieuws

Meer nieuws over