Zeven ICT adviesbureaus winnen SAP Pinnacle Award

12 mei 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

De ICT adviespraktijken van Accenture, Atos, Capgemini, Deloitte, EY, IBM en Tata Consultancy Services zijn door SAP beloond voor hun bijdrages aan succesvolle SAP-implementaties en innovatie binnen het ERP-domein. Alle zeven SAP-partners hebben een zogeheten ‘SAP Pinnacle Award’ in ontvangst genomen. Met drie Awards is Accenture koploper van de elitegroep.

SAP Pinnacle Awards
De SAP Pinnacle Awards worden jaarlijks uitgereikt door ERP-gigant SAP om zijn beste partners te belonen voor hun uitmuntende prestaties in het ontwikkelen en uitbreiden van hun partnerschap met SAP en voor hun hulp aan klanten om hun bedrijfsvoering te verbeteren. De winnaars worden gekozen op basis van aanbevelingen vanuit het SAP-landschap, feedback van klanten en 20+ prestatie indicatoren verspreid over vier categorieën: Platform, Waarde creatie, Cloud en Exponentiele groei.

SAP Pinnacle Awards 2015

Onder de winnaars bevinden zich zeven consultancybureaus. Een overzicht van de adviesbureaus en de door hen verkregen awards:

IBM: SAP HANA Adoption Partner of the Year – Platform

Deloitte: Quality Partner of the Year – Waarde creatie

Tata Consultancy Services: Run SAP Partner of the Year – Waarde creatie

Capgemini: Services Transformation Partner of the Year – Waarde creatie

IBM - Deloitte - TCS - Capgemini

Accenture: Market Impact Partner of the Year – Waarde creatie
Industry Cloud Partner of the Year – Cloud
Cloud Services Partner of the Year – Cloud

Atos: Global Value-Added Reseller of the Year – Exponentiele groei

EY: Fastest Growing SAP Transformation Practice – Exponentiele groei

Accenture - Atos - EY

De awards van 2015 werden formeel uitgereikt tijdens de SAP Global Partner Summit die op 4 mei 2015 plaatsvond in Orlando, Florida.

“Mijn felicitaties voor alle winnaars van de 2015 SAP Pinnacle Awards”, aldus Rodolpho Cardenuto, President van Global Partner Operations bij SAP. “Deze awards eren de partners die uitblinken in hun samenwerking met SAP door superieure waarde te leveren aan onze klanten, van multinationals tot middelgrote bedrijven. Al onze winnaars hebben de voordelen van onze oplossingen wereldwijd verspreid om klanten te helpen op eenvoudige wijze hun bedrijven te besturen.”