Towers Watson versterkt met Frans van der Horst

23 april 2015 Consultancy.nl

Frans van der Horst heeft onlangs de gelederen van Towers Watson versterkt. Van der Horst gaat zich binnen de zakelijke dienstverlener actief richten op de financiële tak binnen Corporate Consulting.

Frans van der Horst (56) heeft ruime ervaring op het gebied van pensioenen en vermogensbeheer. Hij werkte de afgelopen 15+ jaar voor Aegon, is zijn laatste rol als senior manager voor Global Pensions, Corporate Clients en Asset Management. Daarvoor bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij Schroders, Pierson Capital Management en Robeco, waar hij zijn loopbaan begin jaren ’80 begon.

Frans van der Horst - Towers Watson

Recent koos Van der Horst voor een nieuwe uitdaging, en viel de keuze op Towers Watson, met circa 15.000 medewerkers een van de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld. Bij zijn nieuwe werkgever is hij als Senior Consultant aangesteld. “Ik ga me in mijn nieuwe rol voornamelijk richten op het uitbouwen van bestaande en het aangaan van nieuwe relaties met de financial decisionmakers. Hiermee breiden we de dienstverlening van Towers Watson op het gebied van bijvoorbeeld derisking en M&A verder uit”, aldus Van der Horst.

Nieuws

Meer nieuws over